EFSANEVİ OYUNCU MERSİN’DE! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EFSANEVİ OYUNCU MERSİN’DE!


 

Amerikan Ulusal Kadınlar Basketbol Ligi WNBA’in efsanevi oyuncuları arasında gösterilen 1981 doğumlu ABD’li uzun Rebekkah Brunson, Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından MBK Doğuş Hastanesi ile sezon sonuna kadar anlaşma sağladı.

Transfer hakkında konuşan MBK Doğuş Hastanesi Kulüp Başkanı Mehmet Işıkay, “Teknik ekibimizle yaptığımız değerlendirme sonucunda kadroda bir takım değişiklikler yapma gereksinimi ortaya çıktı ve biz de Rebekkah Brunson ile kadromuzu güçlendirdik” dedi. 

Takımın son durumu hakkında da bilgilendirme yapan de yapan Işıkay, “Takımın kendisini toparlaması için biraz zamana ve takviyeye ihtiyacı vardı ve biz de Rebekkah Brunson ile önemli bir takviye yaptık. Gerek görmemiz halinde takıma birkaç takviye daha yapabiliriz. MBK Doğuş Hastanesi olarak uzun soluklu hedefleri olan bir takımız ve Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde sürdürülebilir bir şekilde mücadelemizi devam ettirerek, hedeflerimizi her geçen sezon daha da yukarıya taşımak istiyoruz. Ligde kalan maçlarda da en iyi şekilde mücadelemizi sürdürüp, herkesin çekindiği bir takım olmaya devam etmek istiyoruz. Bu noktada teknik ekibimize ve oyuncularımıza olan güvenimiz sonsuzdur” diyerek sözlerini noktaladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA