Yoksa aday mı? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Yoksa aday mı?


 

17-25 Aralık operasyonları sonunda siyasete bir süre ara veren eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Şehir hastanesinin açılışı ile birlikte kentin siyasi gündemine giriş yaptı. Referandum sürecini Mersin’de geçireceği söylenen Çağlayan’ın, AKP’nin Büyükşehir adayı olabileceği şimdiden kulislerde konu

Hediye Eroğlu

AKP’li eski Ekonomi Bakanı ve Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan’ın, Şehir Hastanesi’nin açılışı ile ilgili billboardlarda yer almasının kerameti belli oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın yer aldığı billboardda, mevcut Ekonomi Bakanı ve Mersin Milletvekili Lütfi Elvan yerine AKP’li eski Ekonomi Bakanı ve Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan’a yer verilmesi çeşitli iddiaları gündeme getirmişti.

15 yıllık iktidarlığı döneminde yerel seçimlerde Mersin’de hiçbir dönem istediği başarıyı elde edemeyen ancak özellikle 2014 seçimlerine kentte sıkı bir hazırlık çalışması yürüten AKP, 17-25 Aralık operasyonu ile sarsılmıştı. Operasyonlar kapsamında AKP’nin Mersin’i kazanmak için büyük umutlarla gönderdiği dönemin Ekonomi Bakanı ve Mersin Milletvekili Zafer Çağlayan, Meclis Soruşturma Komisyonu’nun kararı ile Yüce Divan’a gönderilmedi. Bu sürecin ardından siyasete bir süre ara veren Çağlayan, Şehir hastanesinin açılış töreni ile yeniden kentin siyasi gündemine girdi. Billboardlarda Cumhurbaşkanı ve Başbakan ile birlikte yerini alan Çağlayan’ın AKP’nin Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı olabileceği seslendirilmeye başlandı. Çağlayan’ın referandum sürecisini Mersin’de geçireceğine yönelik iddialar ise eski bakanın Mersin’de siyaset yapacağı fikrini güçlendirdi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA