AKDENİZLİ GENÇLER DURDURULAMIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AKDENİZLİ GENÇLER DURDURULAMIYOR!


 

Geçen yıl Türkiye Şampiyonu olan Akdeniz Belediye Spor U15 Takımı, Mersin Şampiyonu olmayı garantileyerek, kenti Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme yolunda ilerliyor.

Hediye Eroğlu

Mersin’de düzenlenen, “2016-2017 Sezonu U15 Şampiyonası” devam ediyor. Şampiyonunun öne çıkan takımı olan geçen yılın Türkiye Şampiyonu, Akdeniz Belediye Spor U15 Takımı, Mersin Şampiyonu olmayı garantileyerek, kenti Türkiye Şampiyonası’nda temsil etme yolunda ilerliyor. Önceki gün karşılaştığı Meskispor’u 1-0 yenen Akdeniz Belediyespor U15 Takımı, Play Off maçlarının bitmesine 3 hafta kala Mersin’i Türkiye Şampiyona’sında temsil etme hakkını elde etti. 

KISITLI İMKANLARLA BÜYÜK İŞLER YAPIYORLAR
U15 takımını geçen yıl Türkiye Şampiyonu yapan Teknik Sorumlu Ümit Yıldırım, kariyerine bir başarı daha ekledi. Bu başarılarını devamlı hale getirerek, tesadüf olmadığını gösteren Yıldırım, “Sistemli çalışmalarımızın meyvesini alıyoruz” dedi. Akdeniz bölgesinde yaşayan ve kısıtlı imkanlarla sporculuk hayatına devam etmeye çalışan 20 kişilik kadro ile büyük işlere imza atma gayretinde olduklarını söyleyen Yıldırım, “Geçen yıl şampiyon olan takımımızın 4 oyuncusunu Atiker Konyaspor’a transfer ettik. Ancak buna rağmen  başarı çıtamızı düşürmedik ve yetenekli yeni gençler ile şampiyonanın favorilerinden olmak için gece gündüz çalıştık ve çalışmaya da devam ediyoruz” dedi. 
Ümit Yıldırım teknik direktörlüğünde bu yıl oynadığı 22 maçta 21 galibiyet ve 1 mağlubiyet alan Akdeniz ekibi, Türkiye Şampiyonluğu için ter dökecek. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA