MERSİN’İN ASAYİŞ SORUNU VAR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MERSİN’İN ASAYİŞ SORUNU VAR!


 

Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin’in asayiş sorunu olduğunu söyleyerek, bu durumun el birliği ile değiştirilebileceğini söyledi.

Mersin İl Emniyet Müdürü Mehmet Şahne, Mersin Gazeteciler Cemiyeti'ni (MGC) ziyaret ederek, gazetecilerle sohbet etti. Gazetecilerle birlikte simit yiyip, çay içen Şahne, gazetecilerin emniyet teşkilatıyla, şehirle ilgili düşüncelerini dinledi. 

Müdür Şahne kentteki gazetecilerin emniyet teşkilatına, Türkiye'nin sorunlarına yaklaşımlarının kendisini çok memnun ettiğini vurgulayarak, “Mersin’in birlik, beraberlik, kardeşlik şehri olduğunu burada canlı gözlerimizle şahit olduk. Mersin, Türkiye’dir diyorlar. Mersin güzel, Türkiye’de güzel demektir. Mersin bir ve beraber. Türkiye’de bir ve beraber demektir. Tabi her şehir gibi Mersin’in de kendine göre sorunları var. Biraz asayiş sorunumuz var. Vatandaşın sosyal, kültürel sorunları var. Çünkü farklı kültürlerden insanlar bir arada yaşıyor. Mersinli olmak ayrıcalıklı bir durum gibi görünüyor. Dışarıdan gelen vatandaşlarda da geldikleri yeri değil de artık Mersin’i sahipleniyor. Bir olacağız, beraber olacağız. Sizler bizim sokaktaki en büyük destekçimizsiniz. Gözümüzsünüz, kulağımızsınız. Sizin gördükleriniz, şehirle ilgili sıkıntılar bizim için öncelikli görev olacak. Bunu da el birliği ile çözeceğiz. Dışarıdan Mersin sanki asayiş anlamında sorunlu anlayışını birlikte değiştireceğiz. Bunu başarabileceğimize inanıyorum. 3 aylık görev süremizde bunu gördük. Desteğinizi bekliyoruz. Sizleri seviyoruz. El ele verirsek her sorunu çözebiliriz. 15 Temmuz’da tüm Türkiye’de olduğu gibi Mersin’de de birlik ve beraberlik ruhunu gördük. Bundan sonra sorunları daha çabuk çözeceğimize inanıyorum. 15 Temmuz topluma bir ruh kazandırdı. Ülkemizin sorunlarını daha çabuk çözebileceğiz. Artık insanlar birbirini daha çok seviyor. Bunu sokakta gezerken hissediyoruz. Bana büyük Türkiye’yi hep birlikte yaratıyoruz gibi geliyor” diye konuştu.
Ziyaretin sonunda gazeteciler, Müdür Şahne ile hatıra fotoğrafı çekildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA