TARSUS’A EMSALSİZ YAŞAM MERKEZİ GELİYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS’A EMSALSİZ YAŞAM MERKEZİ GELİYOR


 

Tarsus Belediyesi’nin Ergenekon Mahallesi’nde yaptırdığı Ergenekon Yaşam Merkezi’nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor.

Yap işlet devret modeli ile yapılan Ergenekon Mahallesi Yaşam Merkezi, bünyesinde bulunacak kapalı semt pazarı, yüzme havuzu ve spor kompleksi ile 11 milyon TL’ye mal olacak.

Kısa bir zaman öncede Tarsus’un hayali olan Berdan Nehri 1. Etap Projesini başlatan Belediye Başkanı Şevket Can, mega projelere imza atarken, Tarsus halkına daha güzel yarınlar hazırlamak için dur durak bilmiyor.
İnşaatı hızla devam eden Ergenekon Yaşam Merkezi’nin kente ayrı bir değer katacağını belirten Belediye Başkanı Şevket Can, 13 dönümün üzerindeki tesisin zemin katında kapalı semt pazarı ve market, 1’inci katında yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, sauna, Türk hamamı, buhar odası, fitnes bölümü ve kafeterya, 2’nci katta ise modern bir düğün salonunun yer alacağını söyledi.

“BU TESİSİN BİR BAŞKA ÖRNEĞİ YOK”
Başkan Can, “Tesisimizin bölgemizde bir emsali daha bulunmamaktadır. Bayındırlık birim fiyatları ile yaklaşık maliyeti 11 milyon TL olup, bu tesisin yapımı için belediyemizin bütçesinden hiç para harcanmayacak olması da bizleri ayrıca mutlu etmektedir. Zeminde yer alan kapalı semt pazarı, belediyemiz tarafından kullanılacak ve geliri de belediyemize ait olacaktır. Tesisin diğer bölümleri yapımcı firma tarafından işletilecek ve sözleşme süresi sonunda hiçbir bedel talep edilmeden belediyemize devredilecektir. Tesis 2017 yılında tamamlanarak hizmet vermeye başlayacaktır. Bu tesis sayesinde Ergenekon Mahallesi sakinleri güzel bir hizmete kavuşmuş olacak” dedi.
Başkan Can, belediye olarak kesintisiz hizmete devam ettiklerini söyledi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA