EN GOLLÜSÜ SÜPER AMATÖR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

EN GOLLÜSÜ SÜPER AMATÖR


 

Mersin’de Süper Amatör Lig’de çekişmeli ve bol göllü bir hafta geride kaldı!

ALİ ŞANLI

Mersin Süper Amatör Kümede en gollü hafta geride kaldı. Liderin rakibine gol yağdırdığı Küme düşmemeye oynayan takımların puan kaybetti, haftada en karlı ekibinin ise Gülnarspor oldu ligde bir hafta daha geride kaldı.

ÇIKIŞ SÜRÜYOR
Devre arası yaptığı transferler ile tırmanışa geçen Gülnar Belediyespor haftayı en karlı kapatan ekip oldu. Rakiplerinin puan kaybettiği hafta Play-Off’u amaçlayan Mersin Yolspor’u güzel bir futbolun ardından 2-0 yenerek tehlikeli bölgeden uzaklaştı. Sunu Çim sahada oynanan karşılaşmada İlk yarı attığı 2 golle rakibine zor anlar yaşatan Gülnar temsilcisi ilk yarı bir de penaltı atışından faydalanamadı. İkinci yarıya da hızlı giren Gülnarspor oyunun kontrolünü ele alarak maçın bu skorla bitmesini sağladı. Maçı 2-0 kazanan Gülnar Belediyespor’da takımın teknik patronu İbrahim Küçükışık maç sonunda yaptığı açıklama ile çok konuşuldu.
Küçükışık, sezona kötü bir başlangıç yaptık,istemediğimiz mağlubiyetler aldık,ama kısa zamanda toparlanarak ilk yarı yukarı ile farkın açılmasını engelledik. İkinci yarıya ise yaptığımız takviyeler ile Gülnar’a yakışan bir ekip kurduk. Arka arkaya aldığımız galibiyetler ile hızla yukarı doğru yükseliyoruz dedi. Küçükışık bu zorlu süreçte Başta Gülnar’lı İş adamları olmak üzere hiç kimsenin desteğini alamadığının altını çizen genç teknik adam Gülnar haklıda bizi bu zor ligde yalnız bıraktı,tek başıma takımla ilgilenmekten kendi işimi yapamaz oldum umarım bundan sonra başta zaman zaman bize destek veren Belediye Başkanımız ve Gülnar halkı  desteklerini esirgemez ifadelerini kullandı.

LİDER GOL OLDU YAĞDI
Süper Amatör Ligin Lideri Anamur Belediyespor Mersin Akdeniz standında Akdeniz Belediyespor ile karşılaştı. Baştan sona üstün oynadığı karşılaşmada rakibine gol yağdırdı.  8 – 1 gibi bir skorla  Akdeniz Belediyesporu mağlup etti. Aldığı bu galibiyet ile Play-Off’a avantajlı girecek olan Anamur temsilcisi BAL yolunda büyük adım atmış oldu. Maçı izleyenler arasında Anamur Belediyespor Kulüp Başkan Yardımcısı Ahmet Türe, Anamur Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Osman Tanrıverdi, Anamur Belediyespor Kulüp Müdürü Özgür Beraç vardı.

GENÇLER HAVLU ATTI
Kötü bir sezonun ardından mucize olmaz ise Lige veda edecek olan Mersin Gençlerbirliği Süper Amatör Liginde hedefsiz maçlara çıkıyor. Play-Off’u amaçlayan güçlü rakibi Mersin Ormanspor’dan fark yiyen 7-0 gibi flaş bir skor ile mağlup olmanın üzüntüsünü yaşıyor. Rakip Mersin Ormanspor ise zayıf rakibi karşısında aldığı galibiyet ile Play-Off yolunda bir engeli daha aştı.

MUT İNTİHAR EDİYOR
Sezona Şampiyonluk parolası ile çıkan uzun süre Lider Anamur Belediyespor’u yakından takip eden Mut İdman Yurdu son haftalarda aldığı mağlubiyetler ile sıkıntı yaşamaya başladı. Liderin 8 puan gerisine düşen Mut temsilcisi Ligde kalma mücadelesi veren K. Milliyespor ile 3-3 beraber kalarak kan kaybetmeye devam etti. 2-0 öne geçmesine rağmen arka arkaya yediği goller ile 2-2 beraberliği gelen maçta Mut İdman Yurdu 70. Dakikada 3-2 öne geçmesine rağmen bu skoru da koruyamadı. 90. Dakikada yediği golle 3-3 berabere kalan Mut beklemediği puan kaybı yaşadı.

YENİŞEHİR TAKILDI
Oynadığı futbol ile taraflı tarafsız herkesin beğenisini toplayan Yenişehirspor Play-Off’a giden yolda beklemediği bir puan kaybı yaşadı. Düşmesi kesin gözle bakılan Anamur Muz takmı ile 0-0 berabere kaldı.Beklenmedik puan kaybı ile sarsılan Yenişehirspor biran önce toparlanarak Play-Off’a kalmak için çaba harcayacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA