“ÖLÇÜLÜ BESLENİN, SAĞLIKLI YAŞAYIN” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“ÖLÇÜLÜ BESLENİN, SAĞLIKLI YAŞAYIN”


 

İçel Soroptimist Kulübü’nden Obezite Semineri

Sosyal alanda pek çok  başarılı projeleriyle adından sıkça söz ettiren İçel Soroptimist Kulübü, “Ölçülü beslenin, sağlıklı yaşayın” sloganıyla obeziteye karşı savaş açtı.           

Obezite ve yol açtığı hastalıklar açısından tehlikeli bir sınırda bulunan Türkiye’de her üç kişiden birisinin obez olduğu tespit edildi. Bu gerçeklikten yola çıkarak, özellikle kadınları ve çocukları sağlıklı beslenmenin önemi konusunda bilinçlendirmek ve böylece bir farkındalık yaratmayı hedefleyen İçel Soroptimist Kulübü, “Ölçülü beslenin, sağlıklı yaşayın” sloganıyla Mersin’de, Diyetisyen Dilara Koçak'ın katılımıyla bir seminer düzenleyecek. 18 Şubat 2017 Cumartesi günü saat: 13.00’de Mersin Hilton Oteli’nde düzenlenecek bu seminerde, katılımcıların vücut kitle endeksi ölçümü ve kitap imza günü  de yapılacak.
İçel Soroptimist Kulübü Başkanı Sevinç Şanlı yaptığı açıklamada; “Çağımızın vebası olan obezite, başta kalp damar rahatsızlıkları başta olmak üzere pek çok hastalığı tetiklemekte, dolayısıyla gizli bir düşman olarak toplumsal hayatı tehdit etmektedir. Diyetisyen Dilara Koçak’ın katılacağı seminer, özellikle Ülkemizin içinde bulunduğu gerçeklik göz önüne alınacak olursa, bir an önce tedbirler almak ve toplumumuzu bilinçlendirmek kaçınılmaz olmuştur. Bu doğrultuda zenginleştirerek sürdüreceğimiz sağlıklı beslenme etkinliklerinin ilkini, 18 Şubat’ta diyetisyen Dilara Koçak ile gerçekleştireceğiz” dedi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA