UMUT AZALIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

UMUT AZALIYOR


 

Bölgesel Amatör Ligde yavaş yavaş sona gelinirken Mersin temsilcilerin de hayal kırıklığı sürüyor.

ALİ ŞANLI

Silifke Belediyespor’un galip geldiği haftada Toroslar Belediyespor ile Meskispor puan kaybetti. Ligde oynanan derbi karşılaşmasında gülen taraf çıkmazken alınan beraberlik sonunda Toroslar Belediyespor ve Meskispor’un şampiyonluk şansı bir hayli azaldı.

HALA UMUT VAR
Ligde topladığı 27 puanla azda olsa zirve mücadelesi veren Medcem Silifke Belediyespor, zayıf rakibi Tyana ile kendi evinde karşılaştı. Silifke’nin kırmızı lacivertli ekibi, ilk yarıda attığı gollerle rakibini yenerek zirve ile arasındaki puan farkını korudu. Karşılaşmanın ilk golünü 10. dakikada Mehmet Şıralı kaydederken, ikinci gol 44. dakikada Tufan Esin vuruşuyla geldi. Ev sahibi ekip zayıf rakibi karşısında ikinci yarıda yakaladığı pozisyonları değerlendiremeyince maç bu skorla bitti.
Böylece Medcem Silifke Belediyespor Tyana’yı 2-0 yenerek puanını 30’a çıkardı, Meski ve Toroslar ile arasındaki puan farkını arttırmış ve avantaj sağlamış oldu. Silifke’nin Lider Osmaniyespor ile ise arasında 9 puan bulunuyor.

İŞLERİ ÇOK ZOR
Bölgesel Amatör Lig 5. grupta mücadele eden Meskispor ile Toroslar Belediyespor Mersin derbisinde karşı karşıya geldi.  Berabere biten karşılaşmada her iki takımında puan kaybetmesi ile Şampiyonluk şansını yok denecek kadar azalttı.Tevfik Sırrı Gür Stadyumunda oynanan karşılaşma özellikle ikinci yarıda heyecan fırtınası şeklinde geçti. 
İlk yarıya hızlı başlayan taraf Meski olmasına rağmen, Toroslar ilk golü bulan taraftı. Sağ kanattan yapılan ortaya altı pas içerisinde kafa ile dokunan Adem 10. dakikada takımını 1-0 öne geçirdi. Oyun inisiyatifini eline alan deplasman ekibi bu dakikadan sonra yakaladığı fırsatları değerlendiremedi ve 33. dakikada golü kalesinde gördü. Defanstan dönen topu ceza sahası çizgisinin üstünde yakalayan defans oyuncusu Hakan muhteşem bir vuruşla eşitliği sağladı. İlk yarıda bu sonuçla bitti.
İkinci yarıya baskılı başlayan taraf yine konuk ekip Toroslar Belediyespor oldu. Necati, Yusuf  ve Delil ile yakaladıkları fırsatları değerlendiremeyen yeşil beyazlılarda tempo biraz düşünce, Meskispor oyuna ağırlığını koydu. Rakip kaleyi abluka altına alan Meskispor maçın son çeyrek diliminde sayısız fırsattan yararlanamayınca maç 1-1 berabere sonuçlandı. Bu sonuçla MESKİ puanını 24’e, Toroslar ise 23’e çıkardı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA