KÖTÜ BAŞLADI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KÖTÜ BAŞLADI


 

Tarsus İdman Yurdu’nda, Teknik Direktörlüğe, 1980’li yıllardaki efsanede kadroda oyuncu olarak yer alan Rıza Tuyuran getirildi.

ALİ ŞANLİ

Sezonun ikinci yarısında ardı ardına kötü sonuçlar alınması sonucunda TİY yönetimi Teknik Direktör Ergün Aytekin’le yollarını ayırdı. Ligin ikinci yarısına sahasında 3-2’lik Diyarbekir mağlubiyetiyle başlayan Tarsus İdman Yurdu, ardından Elaziz deplasmanında 5-2 yenilmiş ve son olarak Pazar günü İstanbul’da Bayrampaşa’ya 3-0 mağlup olmuştu.
Alınan kötü sonuçlar yönetimi harekete geçirdi ve teknik direktör değişikliğine gidildi. Tarsus İdman Yurdu Başkanı Önder Ege, kulüp lokalinde düzenlenen imza töreninde yaptığı konuşmada, özellikle son dönemde aldıkları başarısız sonuçlar nedeniyle Teknik Direktör Ergün Aytekin ile yollarını ayırdıklarını belirterek, vakit kaybetmeden hoca arayışına girdiklerini ve Tarsus İdman Yurdu’nun eski futbolculardan Rıza Tuyuran ile anlaşmaya vardıklarını söyledi. Karşılıklı atılan imzaların ardından 12 Bingölspor maçına çıkan Tuyuran ilk maçında berabere kalarak Lige kötü başladı.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA