Kadına yönelik şiddetin Ocak 2017 Verileri açıklandı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kadına yönelik şiddetin Ocak 2017 Verileri açıklandı


 

Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, 2017 yılının Ocak ayına ilişkin kadınlara ve çocuklara yönelik şiddet rakamlarını açıkladı. Verilere göre Ocak ayında 37 kadın katledilirken Mersin’de bir kadın daha eş kurbanı oldu.

Haber Merkezi

Kadınlara yönelik gerçekleştirilen şiddet ve katliamların önlenmesine yönelik çalışmalarıyla adını duyuran Kadın Cinayetlerini Durduracağız Platformu, ,2017 Ocak ayı kadın ve çocuğa şiddet rakamlarına ilişkin yazılı açıklama yaptı. Verilere göre Mersin’de bir kadın olmak üzere Türkiye’de toplam 37 kadın erkek şiddetine kurban gitti. OHAL dönemi uygulamalarının, kadın haklarına ilişkin düşmanca söylem ve politikaların kadın ve çocuğa yönelik şiddeti arttırdığının vurgulandığı açıklamada İzmir’de 6; İstanbul, Balıkesir, Trabzon ve Şanlıurfa’da 3; Antalya, Giresun ve Kocaeli’de 2 kadın öldürüldü. Ayrıca 34 çocuğun istismara uğradığının kayıtlandığı verilerde bir bebek bir bebek istismar sonucu hayatını kaybetti


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA