Kadın Merkezi kayyum tarafından kapatıldı | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Kadın Merkezi kayyum tarafından kapatıldı


 

DBP’li belediyelere atanan kayyımların kapattığı kadın kurumlarına Akdeniz Belediyesi de katıldı. Kayyım Hamdi Bilge Aktaş’ın talimatı ile İştar Kadın Merkezi kapatılarak Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğüne bağlandı.

Haber Merkezi

Akdeniz Belediyesi’ne kayyım olarak atanan Akdeniz Kaymakamı Hamdi Bilge Aktaş, belediyeye bağlı İştar Kadın Merkezi’nin tabelasını kaldırdı. Belediye yetkilileri tabelanın kayyımın talimatı çerçevesinde kaldırıldığını belirtirken, İştar Kadın Merkezi’nin de Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın istemi ile İl Müdürlüğüne bağlanmasına karar verildiğini açıkladı.

Konuya dair konuşan Akdeniz Belediyesinin DBP’li Meclis Üyesi Canan Yüce, normal şartlarda belediyeye ait bir kurumun belediye meclisi kararı olmaksızın devredilemeyeceğini belirtirken, kayyım Aktaş’ın tek başına etrafına topladığı memurlarla bu kararlara imza attığını söyledi. İştar Kadın Merkezi, Akdeniz Belediyesi bünyesinde 2010 yılında kuruldu. Kadın Merkezi kadınlara avukat, psikolog ve sosyolog gözetiminde hukuki, psikolojik, sosyal ve aile içi iletişim konularında rehberlik hizmeti sunuyordu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA