Erdoğan topu Vali’ye attı! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Erdoğan topu Vali’ye attı!


 

Şehir Hastanesi’nin açılışı için kente gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’a, Mersin İdman Yurdu’nun son durumu hakkında bilgi verildi.

ALİ ŞANLI

Erdoğan’ın Mersin Valiliği’ni ziyaretinde; Ali Tekin'in istifasının ardından başkanlığa adaylığını açıklayan Mahmut Karak, Kulüp Ceosu Haluk Kulaçoğlu ve Sportif Direktör olarak göreve başlamasa beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın yeğeni İzzet Erdoğan, kulüp hakkında bilgilendirmede bulundu.

MİY heyeti destek isterken Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Vali Özdemir Çakacak’ı çözüm adresi olarak gösterdiği öğrenildi. Erdoğan’ın, “Biz Mersin’e büyük tesisler kazandırdık. Stadyum yaptık. Şuan takımın durumu bizi üzüyor. Bu konuda gerekli çalışmalar yapılması lazım” dediği öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu konuda özellikle Vali Özdemir Çakacak'a konuyla ilgilenmesi ve takıma sahip çıkılması talimatı verildiği belirtildi. Yönetimin de bu görüşmeden sonra önümüzdeki günlerde Vali Çakacak’ı ziyaret ederek, neler yapılabileceğini görüşeceği öğrenildi.

BAŞKANLIK YARIŞI KIZIŞIYOR

Ayrıca Şubat ayı içerisinde yapılacak olağanüstü genel kurul çalışmaları da aralıksız sürürken, eski yöneticilerden Aydın Oğuz da, başkanlığa talip oldu. As Başkan Mahmut Karak ilk adaylığını açıklayan isim olurken Aydın Oğuz ikinci isim oldu. Ancak eski başkanlardan Hüseyin Çalışkan’ın da liste oluşturma çabasında olduğu öğrenildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA