Gençler umut verdi | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Gençler umut verdi


 

Mersin İdman Yurdu, kupa nedeniyle lige verilen arada Adanaspor ile yaptığı hazırlık maçında ezeli rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Genç ağırlıklı oyuncularla çıkılan maçta, oyuncuların sergilediği performans göz doldurdu.

Ali Şanlı

Mersin İdman Yurdu’nda yönetim krizi sürürken, sportif başarı için çalışmalarda aralıksız sürüyor. Türkiye Kupası nedeniyle lige verilen arada Adanaspor ile karşı karşıya gelen Kırmızı-Lacivertliler, gençlerle çıktığı maçta 1-1 berabere kaldı.

A takım oyuncularından yoksun çıkılan maçta gençlerin başarılı performansı göz doldurdu. Mersin idman yurdu, 1 - 0 geriye düştüğü maçta 73. dakikada Ahmet Bener’in gölüyle eşitliği sağladı.

Öte yandan MİY’in Ukrayna Süper Lig ekiplerinden FC Olimpik Donetsk takımıyla oynayacağı hazırlık maçının ise iptal edildiği öğrenildi.

Lig hazırlıklarını Mersin’de sürdüren Kırmızı-Lacivertliler, bu arayı iyi değerlendirerek, Cumartesi günü oynayacağı Boluspor maçına en iyi şekilde hazırlanmayı planlıyor.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA