Mersin’de hayat durdu! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Mersin’de hayat durdu!


 

Şehir Hastanesi’nin açılışı için kente gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım için olağanüstü tedbirler alındı. Kentte birçok cadde, bulvar, yol ve cami civarı trafiğe kapatıldı. Vatandaşlar duruma isyan etti!

SONER AYDIN

Mersin’de temeli 2014’te atılan Türkiye’nin ilk kamu – özel işbirliği ile hayata geçirilen Entegre Şehir Hastanesi Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın katıldığı törenle açıldı. Ancak açılış töreni öncesi kentte adeta olağan üstü hal ilan edildi. Açılış töreni öncesi gece saatlerinden itibaren kentte alınan önlemler yaşamı felç etti. Vatandaşlar, alınan trafik tedbirleri kapsamında 24 saat süreyle aracını, Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önü ve civarı, Muğdat Camii önü ve civarı, Hz. Hızır Camii önü ve civarı, Hilton Oteli önü ve civarı, İsmet İnönü Bulvarı üzeri, Sahil Valilik Binası önü ve civarı, Büyükşehir Belediye binası önü ve civarı, Mimar Sinan Bulvarı üzeri, Şehir Hastanesi içi ve civarına park edemedi. Araçlarını bu bölgelere park eden vatandaşların araçları çekildi.

“VATANDAŞLAR İSYAN ETTİ!”

Şehirde birçok noktanın trafiğe kapatılması vatandaşları isyan ettirdi. Sabah saatlerinde geçiş güzergahlarının trafiğe kapatıldığını öğrenen vatandaşlar geri dönmek zorunda kaldı. Kurulan bariyerler nedeniyle ev ve iş yerlerine girmekte sıkıntı yaşayana vatandaşlar alınan olağanüstü tedbirlere tepki gösterdi. Öte yandan kentte alınan üst düzey güvenlik önlemleri de dikkatten kaçmadı. Kente Osmaniye, Adana, Hatay, Gaziantep gibi illerden ek güvenlik gücü getirildiği göze çarptı.

“AÇILIŞ ÖNCESİ GÖZALTI OPERASYONU”

Açılış töreni öncesi Mersin’de “Başkanlığa Hayır Gençlik Var” çalışması yürüten en az 10 kişi gözaltına alındı. Perşembe günü sabah saatlerinde Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından birçok adrese eş zamanlı yapılan operasyonda, aralarında Pir Haber Ajansı Mersin Temsilcisi Diren Keser, Devrimci Parti Gençlik Örgütü üyeleri, HDP Gençlik Meclisi üyelerinin olduğu en az 10 kişinin gözaltına alındığı öğrenildi.

“GAZETECİLERE AKREDİTASYON YASAĞI”

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım kent programını takip etmek isteyen bazı gazetecilere akreditasyon yasağı getirildi. Gazetecilere Başbakanlık ve cumhurbaşkanlığının aldığı kararla yasağın uygulandığı ifade edildi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA