Rekor Mersin’de! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Rekor Mersin’de!


 

Mersin İdman Yurdu, kırılması çok zor bir rekora imza attı. Kötü giden bir sezon içinde kulüplerin sıkça başvurduğu hoca değişikliğine gitme olayını abartan Kırmızı-Laciveretliler bu alanda rekor kırdı.

Rıza Çalımbay ile başarılı bir sezon geçiren ve tarihinin en yüksek puan toplayarak ligi 7. sırada bitiren MİY’de, Çalımbay’ın takımdan ayrılması ile yeri bir türlü dolmadı. Son 1 yılda sırası ile Mesut Bakkal, Bülent Korkmaz, Nurullah Sağlam, Hakan Kutlu, Ümit Özat, Levent Arıkdoğan, Yusuf Şimşek, Ümit Toker ve son olarak Memduh Özbalta ile çalışarak kırılması güç bir rekora sahip oldular.

TAHTA AÇILMADI

Öte yandan 900 gündür transfer tahtası kapalı olan Mersin İdman Yurdu’nda eski Başkanlar Ali Kahramanlı, Hüseyin Çalışkan tahtayı açamamış ve çok büyük eleştiriler almıştı. 4 Ay önce yönetimi devralan ve geçtiğimiz günlerde istifa eden Ali Tekin yönetimi de transfer tahtasını açmayı başaramadı.

Futbolda ara transfer  olarak adlandırılan ikinci transfer ve tescil dönemi sona erdi. FIFA kuralları gereği 4 hafta (28 gün) süren ara transfer dönemi, gece yarısı itibarıyla sona erdi transfer tahtasının açılması başka bahara kaldı.

İLK HEDEF ADANA

Ziraat Türkiye Kupası nedeni ile lige verilen 1 hafta arada dinlenme imkanı bulan MİY, TFF 1. Lig’in 20. haftası kapsamında 11 Şubat günü oynayacağı Boluspor hazırlıklarına başladı. Macit Özcan Spor Tesislerinde haftanın ilk idmanını yapan takım, Sivasspor galibiyeti ile yakalanan havayı değerlendirmek istiyor. Kırmızı-Lacivertliler lige verilen arayı yarın Adanaspor ile oynayacağı hazırlık maçıyla değerlendirecek.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA