SURİYELİLER SAHTE ALTINLA YAKALANDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SURİYELİLER SAHTE ALTINLA YAKALANDI!


 

Mersin’de dolandırıcılık şikayeti üzerine bir eve operasyon düzenleyen polis, Suriye uyruklu 4 kişiyi 492 adet sahte altınla yakaladı.

İddiaya göre, Irak'ın Musul kentinden gelerek Mersin'de kanser tedavisi gören Sakık Mahmut Muhammed, burada tedavi gördüğü sırada tanıştığı Suriye uyruklu 2 kişi tarafından, 'sana daha iyi bir doktor buluruz, seni tedavi ettiririz' denilerek 42 bin lira dolandırıldı. Dolandırıldığını anladıktan sonra polise başvurarak şikayetçi olan Muhammed, zanlıların yakalanmasını istedi.

Şikayet üzerine harekete geçen Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin bulunduğu Kültür Mahallesi Cengiz Topel Caddesi'ndeki eve operasyon düzenledi. Evde arama yapan ekipler, 492 adet sahte altın buldu.
Gözaltına alınan Suriye uyruklu Muhammed El Hüseyin (24), Yahya Azaddin (42), Ali Hüseyin Kabur (19) ve Alasla Al Hüseyin (57), sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA