YAŞADIKLARINA YÜREK DAYANMAZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YAŞADIKLARINA YÜREK DAYANMAZ!


 

Savaştan kaçarak ailesi ile Mersin’e gelen Suriyeli 13 yaşındaki küçük kız, imam nikahı ile evlendirilmesinin ardından doğum yaptı!

Mehmet Nabi Batuk

Mersin’de korkunç çocuk istismarı olayı yaşandı! Ailesi ile birlikte Suriye’deki iç savaştan kaçarak Mersin’in Akdeniz ilçesi Adanalıoğlu Mahallesi'ne yerleşen 13 yaşındaki bir kız çocuğunun yaşadıkları yürek burktu. 
Ailesi ile birlikte yaşamak için geldiği Adanalıoğlu’nda önce tarım işçisi olan küçük kız, ev ekonomisine katkı sunmak zorunda kaldı. Daha sonra bir Suriyeli sığınmacı ile imam nikahıyla evlendirilen küçük kızın yaşadıkları bununla da bitmedi. Evlendikten kısa bir süre sonra hamile kalan küçük kız, geçen hafta doğum yaptı. 
Sağlıklı bir bebek dünyaya getiran küçük kızın yaşadıkları, hastanedeki kayıt işlemleri sırasında ortaya çıktı. Yaşının küçük olması nedeniyle olayın güvenlik güçlerine bildirilmesi üzerine, küçük kız çocuk istismarı suçlamasıyla koruma alıntına alındı.
Aile; küçük kızın gerçek yaşının 13 olmadığını, kimliğe küçük yazdırıldığını ileri sürerek, çocukların kendilerine verilmesini talep etti. Ancak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koruma altına alınan çocuğu geri vermeyerek, soruşturma açtı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA