BU LİGDEN ŞAMPİYON ÇIKMAZ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BU LİGDEN ŞAMPİYON ÇIKMAZ!


 

Bölgesel Amatör Lig’de Mersin temsilcileri bir kötü haftayı daha geride bıraktı.

MESKİ ve Toroslar Belediyespor’un kaybettiği, Silifke Belediyespor’un ise berabere kaldığı haftada bu tabloda Mersin’den şampiyon başka bahara kaldı.

ALİ ŞANLI

Büyük umutlarla lige başlayan Meskispor, yaptığı flaş transferler ile şampiyonluğun en büyük adayıydı. Ancak arka arkaya alınan mağlubiyetler iel şampiyonluk yaşından kopan Meski bu hafta Karaman deplasmanında kaybederek hedef değiştirdi.
Karaman Belediye Spor ile Mersin Büyükşehir Belediye Meskispor arasında çekişmeli maçta gülen taraf ev sahibi ekip oldu. Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5. Grupta Karaman Belediye Spor, bu hafta Meskispor ile Kemal Kaynaş Stadyumu’nda saat 14.00’te karşı karşıya geldi. 2. dakikada bir sıfır öne geçen  Karaman, 20. dakikada Meskispor’un attığı golle skor 1-1 oldu.  Maçta 23. dakikada Karaman tekrar 1 gol daha atarak skoru  2-1’e getirdi. Karaman Belediye Spor 2. yarıda attığı golle maç 3-1 getirerek maçın skorunu belirledi.

GÜCÜ YETMEDİ
BAL’da en mütevazi kadroya sahip olan Toroslar Belediyespor da, ligde oynadığı bir çok maçta sergilediği iyi futbol ile dikkatleri çekmişti. Devre arası eksik olan bölgelere istediği takviyeli yapamayan Toroslar ekibi Lig ikincisi Adana temsilcisine başa baş oynamasına rağmen mağlup olmaktan kurtulamadı. Maçın başında önemli bir pozisyon yakalayan Toroslar Belediyespor pozisyonu değerlendiremeyince öne geçme şansını kaybetti.
İlk yarının ortalarında oyunu dengeleyen misafir ekip Adana Büyükşehir Belediyespor arka arkaya geliştirdikleri ataklarla Yeşil Beyazlı ekibi zor duruma soktular. Maçın 45. Dakikasında sol taraftan etkili gelen Adana temsilcisi ilk yarının bitimine saniyeler kala gol atarak ilk yarıyı 1-0 önde kapattı. Skoru değiştirmek için 2. Yarıya hızlı başlayan Toroslar şık bir gol atarak durumu 1-1’e getirdi. 2. Gol için yüklenen Toroslar kalesinde 2 gol daha görünce maçtan 3-1 mağlup ayrıldı.

ZİRVEDEN UZAKLAŞTI
Lider Osmaniyespor’a en yakın Mersin temsilcisi olan Silifke Belediyespor liderin 9 puan gerisinde kalarak Şampiyonluk yarışında işini mucizelere bıraktı. Deplasmanda Ceyhan Doğanspor ile karşılaşan Silifkespor girdiği birçok pozisyonda çok istediği golü atamayınca maç başladığı gibi bitti 0-0. Silifke Belediyespor haftaya ligin en zayıf ekibi Tyanaspor ile karşılaşacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA