ANAMUR’DA BAŞKAN TÜRE MELLEÇ’İN SORUNLARINI DİNLEDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ANAMUR’DA BAŞKAN TÜRE MELLEÇ’İN SORUNLARINI DİNLEDİ


 

Her hafta ayrı bir mahalleye ziyaret gerçekleştiren Başkan Türe gittiği yerlerde mahalle halkı ve mahalle muhtarı ile bir araya gelerek istek ve talepleri dinliyor, vatandaşlarla sohbet ediyor.

Melleç Mahallesini ziyaret eden Başkan Türe’ye, MHP Anamur İlçe Başkanı Erdal Bulut, MHP Belediye Meclis Üyeleri Ayhan Yıldız, Ali Rıza Bulut ve Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Kara eşlik etti. Mahallelerde incelemelerde bulunan heyet muhtar ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Vatandaşların istek ve talepleri dinleyen Mehmet Türe, vatandaşlardan gelen taleplerin en kısa sürede yerine getirileceğini, belediye hizmetlerinin şehir merkezinden başlayarak en uç noktalara kadar etkin biçimde ulaştırılacağını, Anamur genelinde de 3 yıl içerisinde yol sorunları çözülmemiş mahalle kalmayacağını kaydetti. Başkan Türe Anamur genelinde yürütülen çalışmalar ve hayata geçirilen projeler hakkında da vatandaşlara bilgi verdi. Mahalle sakinleri Başkan Mehmet Türe ve beraberindekilere ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederken sürdürülen çalışmalar dolayısıyla Başkan Türe’yi tebrik ederek Başkan Kocamaz’a da selam ve sevgilerini ilettiler.(bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA