MİY TARİHİNDE BİR İLK Mİ OLACAK? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MİY TARİHİNDE BİR İLK Mİ OLACAK?


 

Son yıllarda krizlerle anılan ve ciddi bir yönetim ve sahipsizlik sorunu yaşayan Mersin İdman Yurdu’nda, Şubat ayında yapılacak kongre de kulüp tarihinde bir ilk yaşanabilir!

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu Spor Kulübü’nin Şubat ayında yapılacak olağanüstü kongresi öncesi camiada hareketli günler yaşanıyor. Kongre için birden fazla adayın çalıştığı, kulüp tarihinde ilk kez birden fazla adayın başkanlık için yarışacağı kulislerde öne çıkan konu oldu. 
Mevcut başkan Ali Tekin ve eski başkanlardan Ali Kahranamanlı’nın bir liste üzerinde anlaşmaya çalıştığı, yine eski başkanlardan Hüseyin Çalışkan’ın ise Büyükşehir Belediyesi yönetimin arkasına alarak bir liste oluşturduğu iddialar arasında yer aldı.
Diğer bir iddia ise Asbaşkan Mahmut Karak’ın yönetime aday olacağı oldu. 

ONLARDA GİDİYOR!
Transfer tahtasını açmayı beceremeyen Mersin İdman Yurdu, benzeri sorun yaşadığı ama sonuca oluşan Adana Demirspor’a haftalardır idman çıkardığı oyuncuları kaptıracak gibi.
Adana Demirspor, transfer yasağının kaldırılması için federasyona ödenmesi gereken ücret için gerekli kaynağı buldu. Mavi-Lacivertli takımının transfer listesinde; Mersin İdman Yurdu ile haftalardır idmana çıkan Tonia Tisdell, Yenal ve Şanlıurfaspor ile yollarını ayıran Alican Karadağ olduğu iddia edilirken, Tisdell transferinin oyuncunun maç eksiğinden dolayı beklemeye alındığı, Alican Karadağ transferinde ise pürüzlerin olduğu belirtildi.
Transfer tahtasını açmayı beceremeyen Mersin İdman Yurdu ile haftalardır kamp yapan Pinto ve Azrack Mahammat’ın ise ülkelerine dönecekleri gelen bilgiler arasında.

SİVAS HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Öte yandan Kırmızı-Lacivertlilerin Memduh Özbalta yönetiminde Sivasspor maçı hazırlıkları sürüyor. Özbalta, nezaretinde yapılan çalışmalarda kırmızı lacivertli futbolcularının son derece neşeli olması gözlerden kaçmadı. Neşeli olmalarının en büyük nedeni ise yönetimin uzun bir aradan sonra oyunculara ödeme yapması oldu.
Özbalta, Yeni Malatyaspor maçını unuttuklarını dile getirip, “Şu an da Sivasspor maçına bakıyoruz. Bu maçı kazanmak zorundayız. Futbolcu kardeşlerim de bunun farkındalar. Bu maçı kazanarak puan cetvelinde hak etmediğimiz yerden çıkışa geçeceğimize inanıyorum. Alt yapı sorumlusu olarak yardımcı arkadaşlarımla bu işin üstesinden gelmek için yoğun bir çaba içindeyiz. Bu maçı kazanarak bir nebze de olsa taraftarlarımızın yüzünü güldürmek istiyoruz” dedi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA