REZALET! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

REZALET!


 

FIBA Kadınlar Euroleague A Grubu’nda mücadele eden Mersin Büyükşehir Belediyespor, Çekya ekibi ZVVZ USK Prag’a 39 sayı farkla mağlup oldu.

Mersin Büyükşehir Belediyespor, FIBA Kadınlar Euroleague A Grubu 10. Haftasında Çekya ekibi ZVVZ USK Prag'a konuk oldu. Euroleague A Grubu’nda çıktığı 9 karşılaşmadan yenik ayrılan temsilcimiz onuncu karşılaşmasından da eli boş ayrıldı. Prag deplasmanında parkeye ilk galibiyetini almak umudu ile çıkan temsilcimiz ilk periyotu 19-8 geride kapattı. Ev sahibi ekibin skorer isimlerini durduramayan periler soyunma odasına 27 sayı farkla 47-20 geride girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında da tutuk bir oyun sergileyen temsilcimiz Mersin’e tarihi bir farkla 96-47 mağlup döndü. Sadece iki oyuncusunun çift haneli sayı ürettiği Mersin Büyükşehir Belediyespor’da Gintare Petronyte’nin 14 sayısı farkın erimesi için yeterli olmadı. Karşılaşma boyunca perilere zor anlar yaşatan ev sahibi ZVVZ USK Prag oyuncusu Hanusova 18 sayı ile maçın ve takımının en skorer ismi oldu.

Sezona büyük umutlarla başlayan, flaş transferlere imza atan Mersin Büyükşehir Belediyespor Kadın Basketbol Takımı geçen yıl göstermiş olduğu başarıyı şimdi mumla aratıyor. Geçtiğimiz sezon ligi ilk üç içinde bitiren ve Mersin’e yarı final heyecanı yaşatan periler, bu sezon hem ligde hem de Avrupa’da adeta dökülüyor. Öte yandan henüz Avrupa’da galibiyet yüzü göremeyen kadın basketbol takımının başına getirilen Hikmet Avşar, takımın içinde yer aldığı durumdan dolayı en fazla eleştirilen isimler arasında yer alıyor. 

 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA