GEÇEN YIL MERSİN’DE 5 BİN 708 TRAFİK KAZASI OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GEÇEN YIL MERSİN’DE 5 BİN 708 TRAFİK KAZASI OLDU


 

Mersin Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklama trafik kazalarının istatistikleri paylaşıldı.

Açıklamada; il merkezinde 2016 yılında, 20 ölümlü, 2 bin 654 yaralanmalı, 3034 maddi hasarlı olmak üzere toplam 5 bin 708 trafik kazasının meydana geldiği belirtildi.

Meydana gelen kazalarda 20 vatandaş hayatını kaybederken, 3 bin 748 vatandaş yaralandığı kaydedilirken, 2015 yılına göre 2016 yılında ölümlü kazalarda yüzde 20’lik, ölü sayısında yüzde 19’luk düşüş sağlandığı bildirildi. 
Açıklamada, 2017 yılında 2016 yılına göre ölümlü kaza ve ölüm oranlarının yüzde 30 azaltılması hedeflendiği belirtilerek, “Mersin’de yaşayan vatandaşlarımızın trafik düzen ve güvenliği sağlanmış bir ortamda yaşamlarını sürdürmeleri için kazalarda sürücü kusurlarının yüzde 35’ini teşkil eden hız ve emniyet kemeri ihlali başta olmak üzere denetim çalışmaları ve ayrıca eğitim faaliyetleri arttırılarak devam edecektir. Trafiği kullanan sürücü, yolcu ve yayaların Trafik kurallarına uyarak hedefimizi gerçekleştirmemizde yardımcı olmalarını rica ederiz” denildi. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA