HOCA DAYANMIYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

HOCA DAYANMIYOR!


 

TFF 1. Lig’de henüz 18.hafta oynanırken Mersin İdman Yurdu, 4’üncü teknik adamını arıyor.

ALİ ŞANLI

Sezona Levent Arıkdoğan ile başlayan ama 7. Hafta gönderen ve yerine Yusuf Şimşek’i getiren Mersin İdman Yurdu yönetimi, araya birde alt yapı hocası Memduh Özbalta’yı sıkıştırdı. Onu da beğenmeyen yönetim yeni hoca arayışlarına girdi.
Yusuf Şimşek’in istifasının ardından Malatya maçına Memduh Özbalta ile çıkan kırmızı lacivertlilerin As Başkanı Mahmut Karak katıldığı bir spor programında, teknik direktörlük için 5-6 isimle konuştuklarını açıkladı. 
Bu isimler içerisinde; Ogün Temizkanoğlu, Orhan Kaynak, Ömer Can Göksu ve Koray Palaz gibi isimler bulunurken yönetim, 29 Ocak Pazar günü saat 16:00’de Mersin Stadyumu’nda oynanacak Sivas maçına kadar teknik direktörünü belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.

KAYNAK DOĞRULADI
Aday olarak ismi geçen ilk isim Orhan Kaynak da, katıldığı bir radyo programında Mersin İdman Yurdu’nu doğruladı. Teknik direktörlük görevi için birkaç kulüple dirsek temasında olduğunu belirten Kaynak, “Mersin İdman Yurdu'nun bir girişimi oldu. Listelerinde yer aldığımı duydum. İlerleyen günlerde bir görüşme yapabiliriz” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA