TARAFTARDAN İLGİNÇ İDDİA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARAFTARDAN İLGİNÇ İDDİA!


 

Mersin İdman yurdu taraftar grubu Şeytanlar, Başkan Ali Tekin’i kulüp gelirlerine göz dikmekle suçladı!

Adeta kriz yurduna dönen Mersin İdman Yurdu’ndaki kötü gidişat taraftardın tepkisi toplamaya devam ediyor.

Son olarak Kırmızı Lacivertli Takımın taraftar grubu Şeytanlar, sosyal medyada yayınladıkları zehir zemberek açıklama ile adeta kente ‘nota’ verdi. “92 yıllık koca bir çınarın yok olmaya mahkum bırakılmasını hep birlikte gördük ve endişe ile izledik” denilen açıklamada, sesiz çığlıklarını kimseye duyuramamaktan yakınan taraftarlar, 28 Eylül’deki Genel Kurul’dan 1 gün önce ortaya çıkan ve kulübün anahtarını teslim alan Başkan Ali Tekin’in vaatlerine inandıklarını, güvendiklerini ancak kandırıldıklarını da çok geçmeden anladıklarını belirttiler.

“NİYETLERİ NE MİY NE DE TAHTAYMIŞ”
“Aslında kandırılan tüm kentti” diyen taraftarlar, “Mersin İdman Yurdumuzun yaşayabilmesi için transfer tahtasının açılması kaçınılmazdı. 6 Saniyede bu tahtayı açabileceğini söyleyen Ali Tekin ve Yönetiminin niyetinin ne tahta ne de Mersin İdman Yurdu olmadığını, bizleri bu süreçte yalan ve dolanla oyaladıklarını kısa sürede gördük. Bir taraftar olarak haklı tepkimizi gösterdiğimizde de Tekin ve yönetiminin yalanlarına ve iftiralarına maruz kaldık. Hatta ve hatta AsBaşkan Mahmut Karak’ın başını çektiği yeni bir taraftar gurubu karşımıza çıkarılarak, taraftarlar arasına nifak tohumları ekildi. Ancak Karak ve bu taraftar gurubunun asıl amaçlarını daha ilk maçta silah yakalatmaları ile tüm kamuoyu gördü.

HERKES SESİZ KALDI!
Hiçbir sözünü yerine getiremeyen, projeleri havada kalan, yalan dolan ve iftiralarla insanları birbirine düşüren, taraftar başta olmak üzere tüm kenti kandıran bu iş bilmez yönetim ile ilgili başta Cumhuriyet Başsavcılığı olmak üzere Sayın Bakanımız Lütfi Elvan’ı, milletvekillerimizi, Valimiz Özdemir Çakacak’ı ve belediye başkanlarını defalarca göreve çağırdık. Ancak kimse oralı olmadı, koca çınarımızın yok olmasına seyirci kalındı.
Bizler herşeye rağmen transfer tahtası için bir umut beklerken, boşuna beklediğimizi geç olmadan anladık. Bugün yarın diyerek, tuttukları kiralık kalemlerle tarihler vererek bizleri oyalayan Ali Tekin ve Yönetiminin aslında hiçbir futbolcu ile anlaşamadıklarına şahit olduk. Transfer tahtası ile ilgili umutlarımızı kaybettiğimiz sırada ise temlik iddiaları ile kahrolduk.

“ALİ TEKİN HESAPLARA TEMLİK KOYDU”
Şimdiye kadar cebinden 1 TL bile harcamayan, başkanlığı sürecinde gelen milyon TL’leri nereye harcandığını sır gibi saklayan ve hesap veremeyen Ali Tekin ve Yönetimi ‘Mersin İdman Yurdu’nun malı deniz’ diyerek kulübü kendilerine borçlandırmışlardır. Anadolu Bank’a Ali Tekin 17 milyon TL civarında temlik koyarak, kulüp gelirlerine adeta göz dikmiştir. Hatta ve hatta bu temlik yüzünden birbirlerine düşmüşler, ‘Ben koyacaktım, sen koyacaktın’ kavgasına girişmişlerdir. Genel Kurul kararı alındıktan sonra böyle bir temliğin konulması düşündürücü olduğu kadar ‘vahim’dir.
Hele ki bu kulübün menajere ve CEO’ya ihtiyacı yokken, futbol kamuoyunda isimleri çok da iyi anılmayan Haluk Hallaçoğlu ve Caner Çuvalcıoğlu gibi isimlerin kulüp kapısından içeri sokulması da ayrı bir vahamiyet konusudur. Şöyle ki bu isimler ilk olarak Mersin’in evladı ve aylık maaşı 5 bin TL olan Levent Arıkdoğan’ı gönderip yerine 8 yardımcısı ile birlikte halen sözleşme şartları açıklanmayan Yusuf Şimşek’i takımın başına getirmişlerdir. Geçtiğimiz hafta görevinden ayrılan Yusuf Şimşek sözleşmesi gereği kulüpten bugün itibari ile alacaklı durumdadır. Yine aynı kişiler Genel Kurul Kararı alınmasına rağmen bugün Ogün Temizkanoğlu’nu takımın başına getirmek için düğmeye basmış ve kulübü daha da borçlandırmak adına operasyona başlamışlardır. Bu durum tüm Mersin İdman Yurdu camiasına rahatsızlık vermektedir.

“AŞIN ALTINA ELİMİZİ DEĞİL GÖVDEMİZİ KOYMAYA DÜN OLDUĞU GİBİ BUGÜNDE HAZIRIZ”
Yalan dolan ve iftiraları bir kenara bırakarak, bu kadar haksızlık, hukuksuzluk ve adaletsizliğe artık kenti yönetenler sessiz kalmamalıdırlar. Gerekeni geç kalmış olsalar da yapmalıdırlar. Ardından 18 Şubat’ta yapılacak olan Mersin İdman Yurdumuzun Genel Kurulu için şimdiden kolları sıvayıp, Bu Koca Çınarı yeniden nasıl ayağa kaldırılabilir kafa yormalıdırlar. Biz Mersin İdman Yurdu taraftarı olarak taşın altına elimizi değil gövdemizi koymaya dün olduğu gibi bugünde hazırız. Kenti yönetenlerin de aynı sorumluluk bilinci ile hareket ederek Mersin İdman Yurdumuzun yeniden ayağa kalkabilmesi için çaba sarf etmelerini beklemekteyiz. Aksi takdirde 92 yıllık bu kulüp yok olup gidecek, olan da sadece taraftara değil tüm kente olacaktır” denildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA