TARSUS HASTANE İSTİYOR! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TARSUS HASTANE İSTİYOR!


 

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, Tarsus’a yeni yapılacak bir hastane için yerel yönetim olarak her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

82 Evler veya Takbaş mevkiine yapılması düşünülen hastane için biran önce harekete geçilmesini isteyen Başkan Can, “Nereye yapılacaksa biran önce yapılsın” dedi.

Mersin İl Sağlık Müdürü Dr. Aytekin Kemik’in de konu ile ilgili kendilerini ziyaret ettiğini ifade eden Başkan Can, Tarsus ve Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak lojistik destek vermeye hazır olduklarının altını çizdi.
Başkan Can, “Son 15 günde hastaneyle ilgili bir gelişme oldu. Mevcut hastanenin yeri 82 Evler Mahallesiydi. Biz kurum olarak bir an önce yapılmasından yanayız. Nereyi isterlerse, nereyi arzu ederseniz ve nereyi çabuk yapacaksanız bizler ona varız. Her türlü lojistik desteği vermeye hazırız, gerek Tarsus Belediyesi gerekse Mersin Büyükşehir Belediyesi elinden geleni yapar. Yeter ki bir an önce yapılsın” şeklinde konuştu. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA