YÖNETECEK KİMSE KALMADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YÖNETECEK KİMSE KALMADI!


 

Mersin İdman Yurdu’nda istifaların ardı arkası kesilmiyor. Şuana kadar istifaların sayısı 15’e ulaştı.

ALİ ŞANLI

Büyük umutlarla kulübü devralan Ali Tekin yönetiminde kan kaybı devam ediyor. Kongrede büyük vaatlerde bulunan ancak hiç birini yerine getiremeyen Başkan Tekin yönetiminde istifaların sayısı 15’i geçti. Yönetimi zayıflayan, teknik adam Yusuf Şimşek’in istifa ettiği, kongre kararının alındığı Mersin İdman Yurdu’nda son olarak avukat Tolga Ulaş istifa etti. Kırmızı lacivertli yönetimde hukuk işlerinden sorumlu yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Mehmet Tolga Ulaş istifa dilekçesini noter kanalıyla kulübe gönderdi. Ulaş, işlerinin yoğunluğu nedeniyle bu görevi yürütmesinin mümkün olmayacağını ve istifa etmesinin hem kendi açısından hem de yönetim kurulu açısından hayırlı olacağını söyledi. Avukat Mehmet Tolga Ulaş yaklaşık 2 aydır yönetimde olmasına rağmen , ön planda olmayan isimlerden biriydi.

İLK İSTİFALAR HAFTA BAŞI GELDİ
Mersin İdman Yurdu’nda beklenen istifalar ilk olarak  hafta başında gelmişti. Yönetim kurulu üyeleri Akgün Lülü ve Rıza İbicek istifalarını noter kanalıyla kulübe göndermişti. İstifaların olağanüstü genel kurul kararından sonra alınması dikkat çekerken, Büyükşehir Belediyesi kontenjanından giren adayların birbiri ardına istifa etmeleri dikkat çekti. Geçtiğimiz hafta Mehmet Türkmen’in istifasının ardından Lülü ve İbiciek’in de istifa etmeleri, Başkan Kocamaz’ın kulüp yönetiminden desteğini çektiği şeklinde yorumlandı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA