TAŞLAR YERİNDEN OYNADI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TAŞLAR YERİNDEN OYNADI!


 

Mersin Süper Amatör Ligde ilginç bir hafta daha geride kaldı.

Play-Off’a avantajlı gitmek isteyenlerle alt tarafı yakından ilgilendiren karşılaşmalarda ilginç sonuçlar ortaya çıktı.

ALİ ŞANLI

Uzun zamandır lider Anamur Belediyespor’un arkasından ayrılmayan, yakın takipte olan Mut İdman Yurdu sahasında karşılaştığı Erdemli Belediyespor’a 4-2 kaybetti. Aldığı bu sonuçla 2.Ligi averajla Mersin Yolspor’a kaptırdı. Mut İdman Yurdu hafta sonu Ligde kalma mücadelesi veren Mersin Gençlerbirliği’ne konuk olacak.
Mersin Yolspor Play-Off’u hedefleyen Yenişehirspor ile berabere kalmasına rağmen ikincilik koltuğuna oturdu. Play-off’a puan avantajı ile gitmek isteyen Mersin Yolspor Ligin güçlü ekiplerinden Yenişehirspor oynadığı karşılaşmada 0-0 berabere kaldı. Bu maçta aldığı 1 puan ile Mersin Yolspor 36 puan ile haftayı 2. Olarak tamamladı.
Lider Anamur Belediyespor Tarsus Yıldırımspor’u 3-0 gibi net bir skorla yenerek yakın takipçileri ile puan farkını korudu. Gurup maçlarını Lider tamamlayarak Play-Off maçlarına 8 puan ile başlama avantajını kullanmak isteyen Anamur Belediyespor bir birinden attığı güzel 3 gol ile koltuğunu sağlama aldı. Lider Anamur bu hafta bir başka Anamur temsilcisi olan Anamur Muz ile karşılaşacak.
Düşme potasında olan iki ekip Gülnar Belediyespor ile Mersin Gençlerbirliği Suni Çim sahada karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçın ardın Gülnar Belediyespor rakibini 2-0 yenerk rahat nefes alırken Mersin Gençlerbirliği’ni ateşe attı. Mersin Gençlerbirliği aldığı bu mağlubiyet ile Ligde kalma şansını bir hayli azalttı. Gülnar temsilcisi ise altın değerinde 3 puan alarak Kümede kalma şansını diğer haftalara taşıdı. Gülnar Belediyespor haftaya kendisi gibi Ligde kalma mücadelesi veren K. Milliyespor ile karşılaşacak.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA