PERİLER KAYIP! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PERİLER KAYIP!


 

Türkiye Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimiz Mersin Büyükşehir Belediyespor ve MBK Doğuş Hastanesi karşılaşmalarından eli boş ayrıldı.

Haber Merkezi

Türkiye Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi’nde 14. Hafta karşılaşmaları sona erdi. Lige büyük umutlarla başlayan ancak hem ligde hem de Avrupa’da istediğini elde edemeyen Mersin Büyükşehir Belediyespor deplasmanda konuk olduğu 14 sayı farkla 68-54 mağlup oldu. Karşılaşmaya tutuk başlayan temsilcimiz ilk periyodu 27-12, ilk yarıyı da 39-21 geride kapattı. Karılaşmanın ikinci yarısına da kötü başlayan Mersin Büyükşehir Belediyespor karşılaşmadan farklı yenik ayrıldı. Temsilcimizde Gintare Petronyte’nin rakip potaya bıraktığı 19 sayı galibiyet için yeterli olmadı. Ev sahibi ekipte 24 sayı kaydeden Shavonte Zellous takımının ve sahanın en skorer ismi oldu. Ligde yedinci mağlubiyetini alan temsilcimiz önümüzdeki hafta sahasında güçlü Galatasaray’ı konuk edecek.
Ligde mücadele eden diğer temsilcimiz MBK Doğuş Hastanesi ise sahasında konuk ettiği Galatasaray’a kaybetti. Karşılaşmaya etkili başlayan ancak konuk ekip Galatasaray’ın etkili şutörlerine engel olamayan temsilcimiz soyunma odasına 36-43 geride girdi. Karşılaşmanın ikinci yarısına da iyi başlayan temsilcimiz son periyoda 48-58 yenik girdi. Perilerin son periyotta farkı kapatmak için çabaları sonuçsuz kalınca parkeden 66-76 mağlup ayrıldı. Temsilcimizde Noemie Mayombo 16’nın sayısı galibiyet için yeterli olmadı. Periler önümüzdeki hafta Girne Üniversitesi’ne konuk olacak. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA