BAL’DA YİNE HÜSRAN! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

BAL’DA YİNE HÜSRAN!


 

Mersin’in Bölgesel Amatör Lig’deki (BAL) temsilcileri Meskispor, Toroslar Belediyespor ve Silifke Belediyespor, ligin bitimine 10 hafta kala şampiyonluk yarışından koptu!

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Ligde 2.yarının 2.maçları oynandı. Zirve yarışından bir hayli uzaklaşan Mersin ekiplerinden bu hafta sadece Toroslar Belediyespor kaybetti. Lige şampiyonluk parolası ile başlayan Meskispor evinde Ceyhanspor’u 2-0 yenerken Silifke Belediyespor zayıf rakibini 4-1 yenerek yoluna devam etti.

LİDERE KAYBETTİ
BAL’ın sürpriz isimlerinden Toroslar Belediyespor büyük umutlarla çıktığı Osmaniyespor karşılaşmasından boynu bükük ayrıldı. Toroslar Belediyespor eksik kalan rakibinden tam 3 gol yedi. Maçın ilk yarısında zirvedeki rakibine direnen Toroslar Belediyespor, maçın 42. Dakikasında rakibinin kırmızı kartla eksik kalmasının avantajını kullanamadı. İlk yarının son saniyelerinde Osmaniyespor’un Gökay Yiğit ile öne geçmesi de temsilcimizin moralsiz bir şekilde soyunma odasına girmesine neden oldu. İkinci yarıda da yediği golün etkilerini taşıyan Toroslar Belediyespor 78. Dakikada Hakan Doğan’ın 89. Dakikada ise Gökay Yiğity’in gollerine engel olamayınca sahadan 3-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Osmaniyespor zirvedeki yerini sağlamlaştırırken, Toroslar Belediyespor 22 puanda kaldı.

FARKLI KAZANDI
5.Grup’ta zirve mücadelesi veren Medcem Silifke Belediyespor, Belen Belediyespor’u konuk etti. Maçın tüm bölümlerinde etkili oynayan Silifke ekibi, maçtan 4-1 galip ayrıldı. Maçın henüz birinci dakikasında Mehmet Şıralı ile gol perdesini açan Silifke Belediyespor, 20. Dakikada aynı oyuncu ile farkı ikiye çıkardı. Bu golden yaklaşık 7 dakika sonra rakip farkı bire indirdi ve ilk yarı bu skorla kapandı. İkinci yarının gol perdesini de açan isim yine Mehmet Şıralı oldu. 49. dakikada farkı yeniden ikiye çıkaran ev sahibi ekip, 90 . dakikada İbrahim Erdem ile maçın skorunu belirledi. Silifke 4-1 lik galibiyetle ligdeki puanını 26’ya taşıdı ve ligde 4. Sırada yer aldı.

SEYİRCİSİZ MAÇ
Geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyetle zirve mücadelesinden yara alan Meskispor bu hafta Ceyhanspor’u konuk etti. Adana Büüyükşehir Belediyesi karşılaşmasında çıkan olaylar nedeniyle bu maçı seyircisiz oynayan Meskispor maça etkili başladı. 8 . dakikada rakibin kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçen mavi-beyazlılar ilk yarıdaki etkili ataklarını golle sonuçlandıramadı. iKinci yarıya etkili başlayan taraf bu defa rakip Ceyhanspor’du. Ceyhan’ın ataklarına başarı ile direnen Meskispor ikinci gole penaltı vuruşuyla kavuştu. Maçın 75. Dakikasındaki penaltıyı gole çeviren Ümit Can maçın skorunu da belirlemiş oldu. Meskispor Ceyhanspor’u yenerek puanını 23’e çıkarttı ve lig sırlamasındaki yerini korudu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA