“Parasını ödüyoruz ama hizmet yok” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

“Parasını ödüyoruz ama hizmet yok”


 

Son günlerde mali kriz ile boğuşan ve transfer yasağını kaldıramayan Tarsus İdmanyurdu Spor Kulübü, birde stadın temizlik sorunları ile uğraşıyor.

Mehmet Nabi Batuk

Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Ege, kulübün resmi Facebook hesabı üzerinden yaptığı açıklamalarda İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünü defalarca uyarmalarına rağmen temizlik sorunlarının çözülmediğini vurguladı.

“YETKİLİLERİNE SÖYLEMEKTEN USANDIM”

Tarsus Şehir Stadı’ndaki temizlik sorunları üzerine açıklamalarda bulunan Tarsus İdman Yurdu Yönetim Kurulu Başkanı Önder Ege, sezon başından beri çözemedikleri en büyük sorunlardan bir tanesinin stat organizasyonu olduğunu dile getirerek İlçe Gençlik Müdürlüğü’nü eleştirdi. Tüm ödemeleri yapmalarına rağmen tribünlerinin kirli olduğunu ve tuvaletlerin kullanılamaz olduğunu belirten Ege, “Ben bunu Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkililerine söylemekten usandım. Tribünlerin pis olduğunu oraların temizliğinin yapılması gerektiğini her hafta söylüyoruz. Biz oraya belirli bir bedel ödüyoruz. Ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü orayı kullanıma hazır bir şekilde teslim etmek zorundadır. Pek çok eksikleri var ve bu eksiklerin giderilmesinde maalesef biz, ciddi anlamda katkılar sağlıyoruz. Stadın tribünlerinin veya tuvaletlerinin temizliğinden Tarsus İdmanyurdu karşılayacaksa ben neden oraya para veriyorum. Burada sorunun çözümü şöyle olmalıdır. Bu stat ya Tarsus İdmanyurdu’na devir edilmeli ve ya Tarsus Belediyesi’ne devir edilmelidir. O zaman bu sıkıntılar tamamıyla ortadan kalkar” diye konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA