ERDEMLİ’DE DOĞALGAZ İÇİN 5 BİN İMZA TOPLANDI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ERDEMLİ’DE DOĞALGAZ İÇİN 5 BİN İMZA TOPLANDI


 

Mersin’in Erdemli ilçesine doğalgaz getirilmesi amacıyla başlatılan imza kampanyasında yaklaşık 5 bin imza toplandığı bildirildi.

Erdemli Kaymakamlığı ve Erdemli Belediyesi tarafından gerçekleştirilen kampanya kapsamında ilçe belediyesine yapılan başvurular 5 bini buldu. Vatandaşlar genç yaşlı demeden Erdemli'ye doğalgaz gelmesi için başlatılan kampanyaya imzalarıyla destek veriyor.

Kampanyaya destek için Erdemli Belediyesi'ndeki başvuru bürosuna gelen 65 yaşındaki Ayşe Önem, "Bu yaşımda doğalgazın ilçemize gelmesi için sabırsızlıkla bekliyorum" dedi.
Evinde soğuk kış günlerinde klima ile ısınmaya çalıştığını ifade eden Önem, "Aylık 300 lira, 400 lira elektrik faturası ödüyoruz. Elektrikler ise çok sık kesiliyor. Yaşlı olduğumuz için çok fazla problem yaşıyoruz. Bütün Erdemli için güzel bir hizmet olur. Tek bir kişi bile bu hizmete karşı çıkmaz. Doğalgazın ilçemize gelmesini sabırsızlıkla bekleyeceğiz" diye konuştu.
Yaklaşık 5 bin imzalı başvuru klasörlere yerleştirilirken, kampanyasının sürdürüleceği belirtiliyor. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA