FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

FIRTINA ÖNCESİ SESSİZLİK!


 

Mersin İdman Yurdu, bugün deplasmanda karşılaşacağı Yeni Malatyaspor maçına belirsizlik gerilimi ile gitti.

 Ancak bu durum ‘fırtına öncesi sessizlik’ olarak yorumlandı.   

ALİ ŞANLI

TFF 1. Lig 18. hafta kapsamında bugün İnönü Stadyumu’nda Yeni Malatyaspor’a konuk olacak olan Mersin İdman Yurdu, Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in istifası ve yönetimin kongre kararı alması ile adeta bilinmezliğe gitti. 
Sezona mali kriz ve yönetim değişikliği ile başlayan, ikinci yarıda da krizlerin devam ettiği MİY’de, transfer tahtasının açılmasına yönelik sürecin yarattığı gerilim had safhaya ulaştı. Malatya’ya takımın başında altyapı hocası Memduh Özbalta giderken, futbolcuların moralinin bozuk olduğu gözlendi. 
Öte yandan Mersin İdman Yurdu’nun gelecek vadeden yıldızları arasında görülen Mehmet Ali Kaçar, kulüpten ayrılma karar aldı. 2019’a kadar sözleşmesi olan 19 yaşındaki genç yıldız ayrılık kararını sosyal medya hesabından açıkladı. 
Ancak asıl fırtınanın Malatya maçından sonra kopması bekleniyor. Özellikle yabancı oyuncuların kentte kalmak istemediği gelen bilgiler arasında. 

DÜDÜK TOKAT’TA
Yeni Malatyaspor-Mersin İdman Yurdu maçı bugün saat 13:00’da İnönü Stadyumu’nda oynanacak. TRT’den canlı olarak yayınlayacak karşılaşmayı hakem Serkan Tokat yönetecek. Tokat’ın yardımcılıklarını İstanbul Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Erdem Bayık ile Kastamonu Bölgesi’nden Süper Lig Yardımcı Hakemi Oğuz Terzi yapacak.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA