VALİLİKTEN ASKERLİK ÇAĞRISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

VALİLİKTEN ASKERLİK ÇAĞRISI


 

Mersin Valiliği’nden yapılan açıklama ile Şubat 2017 er celp döneminde silahaltına alınacak er statüsündeki yükümlülerin celp ve sevk işlemlerine ilişkin hususların açıklandığı belirtildi.

Açıklamada; 1997 doğumlu ve bunlarla işleme tabi en statüsündeki yükümlülerden kayıtlı olduğu askerlik şubesinin genel celp dönemi Şubat 2017 olanlar ve celp dönemi Şubat 2017 olmadığı halde Şubat 2017 celp döneminde silah altına alınmak isteyen yükümlülerden bu talebi uygun bulunanların sevklerinin yapılacağı ifade edildi.

Sevke tabi yükümlülerin sevk edilecekleri sınıf ve eğitim merkezleri ile hangi grupta silah altına alınacaklarını askerlik şubeleri ile e­devlet üzerinde öğrenilebileceğinin ifade edildiği açıklamada yükümlülerin nüfus cüzdanlarını ibraz etmek suretiyle askerlik şubelerinden veya e­devlet üzerinden sevk evraklarını alabilecekleri dile getirildi.
Açıklamada birinci grupta sevke tabi olanların işlemlerini 1 Şubat 2017 tarihine kadar ikinci grupta sevke tabi olanların sevk işlemlerini 1 Mart­17 Mart 2017 arası yaptırabilecekleri kaydedildi.
Ayrıca; 1. Grupta sevke tabi olanlardan 1 Şubat 2017 dahil 2. Grupta sevke tabi olanlardan 17 Mart 2017 tarihine kadar sevk işlemlerini yaptırmayanlar ile sevk evrakını aldığı halde kendilerine tanınan yasal yol süresi sonuna kadar birliklerine katılmayanların bakaya işlemine tabi tutulacağı vurgulandı. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA