30 BİN DOLAR IRAKLI GENCİN SONU OLDU | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

30 BİN DOLAR IRAKLI GENCİN SONU OLDU


 

Edinilen bilgiye göre, olay 13 Ocak 2017 gece 01.00 saatlerinde Mersin’in merkez Toroslar ilçesine bağlı Kurdali Mahallesi 10087 sokakta meydana geldi.

2 ay önce Irak'tan Mersin'e gelen 23 yaşındaki Yasir Muvvafoğ Cabbar, 2 arkadaşıyla Üniversitesi Caddesi'ndeki evinden Kurdali Mahallesi'ne gitti. Iraklı gencin üstünde 30 bin dolar olduğunu bilen 2 arkadaşı, burada gencin üstüne kurşun yağdırıp, kayıplara karıştı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda polis ve ambulans ekibi sevk edilmiş, şahsın yapılan incelemesinde 14 kurşun isabet aldığı ve hayatını kaybettiği belirlenmişti. Iraklı genç otopsi yapılmak üzere Mersin Devlet Hastanesi morguna kaldırılmıştı.

Olayın ardından bölgede çalışma başlatan Mersin Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, 2 kişiyi takibe aldı. Yapılan çalışmalar ve incelemelerin sonucunda ekipler, Münir C. ile Serdar E.'yi gözaltına aldı. Emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edilen 2 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.
30 bin doları olan Iraklı gencin parasının ortada olmadığı belirlenirken, cinayetin de bu para yüzünden işlendiği düşünülüyor.
Ayrıca cinayet zanlılarının Iraklı genci öldürdükten sonra "IŞİD'liyi öldürdük" diye bağırdıkları öğrenildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA