KADINLARDAN KÖTÜ FUTBOL | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

KADINLARDAN KÖTÜ FUTBOL


 

Kadınlar Futbol 3. Ligi’nde hafta sonu oynanan maçların ardından Mersin takımlarından sadece Mersin Camspor güldü.

ALİ ŞANLI

3.Ligde Mersin Gençlerbirliği, Mersin Camspor ve Tarsus Gençlerbirliği ile Mersin’i temsil eden takımlar 1 beraberlik, 1 mağlubiyet ve 1 galibiyet alarak haftayı tamamladılar. Adana’da oynanan derbi karşılaşmasında ise gol yağmuru yaşandı Adana Akdeniz Demirspor ile Mersin Gençlerbirliği Adana’da karşı karşıya geldiler karşılaşama 3-3 berabere bitti. 6 golün atıldığı karşılaşmada Mersin Gençlerbirliği’nin golleri  Fulya Özmez,Deniz Turan ve Buse Kurt’an geldi. Şuana kadar oynanan 7 haftada sadece 3 puan toplayan Mersin Gençlerbirliği 11. Sırada bulunuyor. Mersin Gençlerbirliği hafta sonu Suni Çimde Ligin son sırasındaki Adanagücü ile karşı karşıya gelecek.
Ligdeki 2.derbide Camspor yine Adana’da sahaya çıktı. Mersin Camspor Adanagücü ile oynadığı karşılaşmada Ligdeki ilk galibiyetini alarak 1 basamak yukarı çıktı. Ligde 12.sırada bulunan Mersin Camspor bu hafta Mersin’de DörtYol Belediyespor’u konuk edecek. 
Tarsus temsilcisi Tarsus Gençlerbirliği ise Ligde farklı mağlup olarak taraftarını üzdü. Ligin güçlü ekiplerinden ŞanlıUrfa Gençlikspor’dan 6 gol yiyen Tarsus Gençlerbirliği topladığı 8 puan ile 7.sırada bulunuyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA