NE HİKMET? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NE HİKMET?


 

Burhanettin Kocamaz’ın Mersin Büyükşehir Belediyesini alması ile Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün başına geçen Başkan Hikmet Avşar, Kadın Basketbol Takımı’nın geçen yıl göstermiş olduğu başarıyı şimdi mumla aratıyor.

Hediye Eroğlu

Ligde ve Avrupa kupalarında çok kötü bir performans gösteren Kadın Basketbol Takımı’nda tek sorumlu olarak Avşar ön plana çıkıyor. Avrupa kupalarında çıktığı 9 karşılaşmada galibiyet alamayan, ligde inişli çıkışlı bir grafik çizen Mersin BŞB Kadın Basketbol Takımı her geçen gün kan kaybediyor.
Mersin Büyükşehir Belediyespor Kulübü Başkanı Avşar’ın yaşananlara sessiz kalması ve basına açıklama dahi yapmaması ise ayrı bir tartışma konusu yaratıyor.
Başkan Kocamaz’ın Büyükşehir Belediyesi’nden hatırı sayılır bir bütçe ile destek verdiği Hikmet Avşar’ın, sahip olduğu imkanlara rağmen başarı çıtasını yükseltememesi kentte tepki topluyor. 
Basketbol kulislerinde hatırı sayılır paraların harcandığı ancak kötü yönetim ve yanlış oyuncu seçimlerinden dolayı sezon ve paraların boşa gittiği yüksek dille konuşuluyor.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA