İSTİFA ETTİ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İSTİFA ETTİ!


 

“Transfer tahtası açılmazsa giderim” diyen Yusuf Şimşek, sözünün arkasında durarak istifa etti. Yönetim kentten ayrılmayan hocayı ikna etmeye çalışıyor!

ALİŞANLI

Adana Demirspor maçının ardından yaptığı açıklama ile maçın önüne geçen Mersin İdman Yurdu’nun teknik adamı Yusuf Şimşek, “Çarşamba gününe kadar tahta açılmazsa giderim” sözlerinin arkasında durdu. Dün Macit Özcan Spor Tesisleri’nde yönetime istifasını veren Şimşek, kararlılığını göstermiş oldu.  
Yönetim ise yaklaşık iki saat süren toplantıda Şimşek’i ikna etmeye çalışsa da başarılı olamadı. Ancak Yusuf Şimşek, kentten ayrılmayarak son gelişmeleri takipte kalmayı seçti.  

KULÜP ÇEKİNİ KABUL ETMİYORLAR!
Şimşek’in ayrılmasının en büyük nedeni olan transfer tahtasının açılmaması ile ilgili süreç ise belirsizliğini koruyor. Tahtanın açılmasında en büyük engelin ise anlaşma sağlanan eski futbolcu ve hocaların kulübe ait çekleri kabul etmeyerek, şahsi çek istemesi, yönetimin ise buna yaklaşmaması olduğu öğrenildi.
Diğer taraftan kulislerde yönetimin, yaşanan bu sıkıntılardan ve çözüm üretilememesinden dolayı yakın tarihte kongreye gideceği iddia edildi. 

MALATYA HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR
Öte yandan yarın saat 13:00’de Evkur Yeni Malatyaspor’a konuk olacak Mersin İdman Yurdu’nda hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Kırmızı Lacivertliler Macit Özcan Spor Kompleksi’ndeki dünkü antrenmana topçular tam kadro katıldı. Yaklaşık 1,5 saat süren idmanda morallerin bozuk olduğu dikkatlerden kaçmadı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA