GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ TAHTADA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

GÖZÜMÜZ KULAĞIMIZ TAHTADA!


 

Kırmızı-Lacivertli camiada transfer tahtasının açılıp açılmayacağı belirsizliği sürürken, Teknik Direktör Yusuf Şimşek’in yönetime verdiği süre bugün saat 17:00’de doluyor!

ALİ ŞANLI

Mersin İdman Yurdu, TFF 1. Lig’in 18’inci haftasında Yeni Malatyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarını sürerken, gözler transfer tahtasının açılıp açılmayacağında! 
Hareketli saatlerin yaşandığı süreç ile ilgili yönetimin 30’un üstünde alacaklı dosyanı hallettiği ve transfere engel borç olarak sadece eski teknik adam Bülent Korkmaz’ın kaldığı iddia edilmişti. Paskolik.com’a konuşan Korkmaz, hukuki şartlar dışında anlaşmaya yanaşmayacağı mesajını verdi. 
MİY’de transfere engel borçlardan biri de eski oyunculardan Servet Çetin’in alacağı olurken, o da yaptığı açıklama ile kendisine yapılan muameleye rağmen anlaşma zeminine kapı açtığını söyledi. Yöneticilerin avukatıyla görüştüğünü söyleyen Servet Çetin,  “Benim kulüpten alacağım yaklaşık 1 milyon 400 bin TL. Yöneticilerden bu paranın bir kısmını peşin, geri kalanını da şahsi çek olarak verilmesini istedik. Şahsi çek verecek ismin de güvenilirliği bizim için önem taşıyor. Ama şu ana kadar konuyla ilgili herhangi bir gelişme olmadı.Ben gereken fedakarlığı yaptığımı düşünüyorum. Umarım transfer tahtasını açarlar” dedi.

ŞİMŞEK 17’YE KADAR SÜRE VERDİ!
Ancak bir yandan da; Adana Demirspor maçının ardından Çarşamba gününe kadar transfer yasağı kaldırılamazsa istifa edeceği yönünde açıklama yapan Teknik Direktör Yusuf Şimşek gerilimi de sürüyor. Şimşek’in bugün saat 17.00’a kadar bekleyeceği bir gelişme olmaması durumunda kenti terk edeceği öğrenildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA