MÜMESSİLLERDEN KAN BAĞIŞI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

MÜMESSİLLERDEN KAN BAĞIŞI


 

Mümessil Dayanışma Derneği Mersin Temsilciliği üyelerinden Kızılay’a anlamlı kan bağışı kampanyası.

İl Temsilcisi Osman Bozkurt, “Nerede ihtiyaç varsa orada olacağız” dedi. 

SONER AYDIN

Mersin’de Kızılay’ın kan stoklarını arttırmak adına düzenlenen kampanyalara bir yenisi daha eklendi. Mümessil Dayanışma Derneği Mersin Temsilciliği üyeleri aileleri ile birlikte Kızılay’a kan bağışında bulundu. Kampanyaya dair gazetemize bilgi veren İl Temsilcisi Osman Bozkurt, kan bağışı için bir duyarlılık oluşturmak adına böyle bir kampanyaya imza attıklarını söyledi. 

“NEREDE İHTİYAÇ VARSA ORADA OLACAĞIZ”
Kampanyalarının devam edeceğini, sosyal olaylara destek vermeye devam edeceklerini belirten Bozkurt, “Bu kan bağışı, kitap bağışı, giysi, yiyecek bağışı olabilir. Nerde dayanışmaya ihtiyaç varsa bu dernek olarak elimizden gelence toplumun bir parçası olarak katkı sağlayacağız. Yakın zamanda da Türkiye genelinde 20 bin arkadaşımızın katılımı ile 10’ar adet fidan dikme kampanyası başlatacağız. Bunun Mersin ayağını da biz yürüteceğiz” dedi. 

İLAÇ MÜMESSİLLERİ ÖRGÜTLENDİ
Mümessil Dayanışma Derneği hakkında bilgi veren Bozkurt, derneğin 2014 yılında tün illerde örgütlendiğini belirtti. Derneğin amacının bütün üyelerinin bir araya gelerek mümessillerin ve ülkenin sorunları üzerine konuşmak, çözüm yolları çözmek olduğunu dile getiren Bozkurt, Mersin’de de örgütlenme çalışmalarına başladıklarını aktardı. Sadece Mersin’de değil yurt genelinde çalışma yürüttüklerini aktaran Bozkurt, sosyal sorumluluk çalışmalarına devam edeceklerini dile getirdi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA