NE OLACAK ŞİMDİ? | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

NE OLACAK ŞİMDİ?


 

Yusuf Şimşek: “Çarşamba’ya kadar transfer tahtası açılmazsa, istemeyerek de olsa görevi bırakacağımı yönetime belirttim”

ALİ ŞANLI

Çukurova derbisinde Adana Demirspor ile karşı karşıya gelen Mersin İdman Yurdu’nda maçta alınan 1 puandan çok maç sonunda açıklanmalarda bulunan teknik Direktör Yusuf Şimşek konuşuldu.
Maç sonrası değerlendirmelerde bulanan Şimşek, galibiyeti hak eden bir oyun ortaya koyduklarını ancak 1 puanla yetindiklerini dile getirirken, transfer yasağının kalkmaması halinde görevini bırakacağını açıkladı.
Transferde 5-6 futbolcu ile görüşme yaptıklarını vurgulayan Şimşek, transfer yasağının kalkması durumunda bu oyuncuları kadroya dahil edeceklerini anlattı. Şimşek, “Çarşamba gününe kadar transfer yasağı kaldırılamazsa istifa edecek misiniz?” şeklindeki soruya, “Ben anlaşırken bu şekilde anlaşmıştım. Devre arasında transfer açılırsa geleceğimi söylemiştim. Çarşamba gününe kadar transfer tahtası açılmazsa, istemeyerek de olsa bırakacağımı kendilerine belirttim” yanıtını verdi. 

BAŞKAN: SÜREKLİ ENGEL ÇIKIYOR
Mersin İdman Yurdu Kulüp Başkanı Ali Tekin ise İHA muhabirine yaptığı açıklamada, transfer tahtasının açılması konusunda çok ciddi çalışmalar yaptıklarını vurguladı. Tekin, şu ifadelere yer verdi:  “Bir ayağım Ankara'da, bir ayağın İstanbul'da, dört koldan çalışıyoruz. Ancak sürekli transfere engel borç geliyor. Artık dayanılmaz hale geldi. Transfer ayında avukatlar hemen harekete geçiyor. Göreve geldiğimizde transfere engel borç 11 milyon liraydı, şu an 28 milyon liraya dayandı. En son geçen hafta perşembe günü FIFA'dan 4 borç daha geldi. Alacaklılarla görüşmelerimiz sürüyor. Bu işler kolay değil tabi. Ama belirli bir mesafe kaydettik” dedi.
Transfer ile ilgili çalışmalar sürerken, bir yandan da 8 futbolcu ile görüştüklerini ve takıma dahil etmeye çalıştıklarını kaydeden Tekin, “Bu futbolcuları Mersin'e getirdik. Şu an takımla birlikte antrenman yapıyorlar. Hepsine riske girip bir miktar para verdik. Ama maalesef kentten bu konuda destek göremiyoruz. Sadece eski kulüp başkanlarından Ali Kahramanlı'dan destek sözü aldık, kendisine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA