İŞİ ÇOK ZOR ARTIK | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

İŞİ ÇOK ZOR ARTIK


 

Kilis Belediyespor: 2 - Mersin Meskispor: 1

ALİ ŞANLI

Bölgesel Amatör Ligde 2. Yarı başladı. 5. Gurupta mücadele eden Meskispor ikinci yarının ilk maçında Kilis Belediyespor’a 2-1 mağlup oldu. Meskispor aldığı bu sonuç ile şampiyonluk yolunda işini bir hayli zor duruma soktu. 
Kilis Belediyespor ile Mersin Meskispor arasındaki maçın ilk dakikaları hızlı bir mücadeleye sahne olurken, Kilis Belediyesporlu Hüseyin Parıldar'ın 4. dakikadaki güzel kafa golü ile Kilis Belediyespor 1-0 öne geçti. Karşılaşmanın ikinci yarısında daha iyi bir futbol ortaya koyan Kilis Belediyespor, maçın kontrolünü ele geçirdi. 88. dakikada tekrar sahneye çıkan Hüseyin Parıldar attığı gol ile takımını 2-0 üstünlüğe taşırken, konuk takımın tek golünü Mersin Meskispor'lu Ümit Can uzatma dakikalarında kaydetti. Böylece maç 2-1 Kilis Belediyespor’un üstünlüğü ile sona erdi. Meskispor aldığı bu mağlubiyet ile lider Osmaniyespor’un 10 puan gerisine düştü.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA