Sınıfta kaldık! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

Sınıfta kaldık!


 

MESİAD Başkan Vekili Engin, Mersin’in sel felaketinde sınıfta kaldığını söyledi. Engin, marka kent söyleminin havada kaldığı eleştirisinde bulundu.

SONER AYDIN

Mersin İl Koordinasyon Kurulu’nun 2017 Yılı Birinci Dönem Toplantısı’nda söz alan

MESİAD Yönetim Kurulu Başkan Vekili Hasan Engin, Mersin’in 6 kişinin yaşamına mal olan sel felaketinde sınıfta kaldığını dile getirdi.

Vali Özdemir Çakacak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, TEİAŞ 18. Bölge Müdürlüğü de bir sunum gerçekleştirdi. Sunumda, TEİAŞ’ın 2016 yılında Mersin sınırları içinde 23 proje gerçekleştirdiği ve bu projelerin toplam maliyetinin 512 milyon 310 bin TL olduğu belirtildi. Bölge müdürlüğünün sunumunun ardından söz alan MESİAD başkan vekili Engin, marka kent, turizm kenti gibi tanımlamalar yapılan Mersin’in sel felaketinde sınıfta kaldığını eleştirisinde bulundu. TEİAŞ bölge müdürlüğüne Mersin’de yol ortasında bulunan devasa elektrik direklerinin ne zaman kaldırılacağı sorusunu yönelten Engin, “Bazı bulvarlarımızda ana arterlerde devasa elektrik direkleri ile karşılaşıyoruz. 23. Cadde, Nevit Kodallı ve İnönü bulvarında bu direklerden var. Bunlarla ilgili bir çalışmanız var mı?  Büyükşehir ile bir koordinasyon sağladınız mı? Kent dışında gelen misafirlerimiz bu direklere şaşırıyorlar” diye konuştu. İletim direkleri konulduğunda bölgede herhangi bir yapılaşma, yoğunluk ya da yol olmadığını savunan bölge müdürü ise, “Günümüzde açılan yollarla ve yapılaşma ile birlikte bu direkler göze çarpar hale geldi. Bu direklerle ilgili iyileştirme çalışmalarımız var. Kent dışına taşınması değil de daha ince direklere geçilmesi çalışması var diye cevap verdi


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA