AVUKATLAR: “KORKMUYORUZ” | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

AVUKATLAR: “KORKMUYORUZ”


 

İzmir’deki hain terör saldırısına Mersinli avukatlardan, “Korkmuyoruz” tepkisi geldi.

GİZEM EKİCİ

Mersin Barosu, İzmir’deki terör saldırısını kınadı. Adliye içerisindeki avukatlar odası’nda bir basın açıklaması yapan Baro Başkanı Ali Er, İzmir Adalet Saray'ında, katliam yapmak amacıyla düzenlenen bombalı ve silahlı menfur ve hain saldırıyı kınadı. Başkan Er, saldırıda yaşamını yitiren kahraman polis Fethi Sekin ile adliye çalışanı Musa Can’a Allah'tan rahmet, kederli ailelerine sabır ve başsağlığı, yaralılara acil şifalar diledi. 
Şehit polis Fethi Sekin’e seslenen Başkan Ali Er, “Bu ülkede bizim çocuklarımız gülsün diye, kendi çocuklarını yetim bıraktın. Yurdunu yaşatmak için can verdin. Saklanmadın, kaçmadın. Bu vatan sana minnettardır. Kahramanlığın asla unutulmayacak” dedi. 
Hain terör örgütlerinin, etnik kökenler, inançlar ve değerler üzerinden milleti bölmeyi, kutuplaştırmayı, böylelikle de devleti yıkmayı ve dış güçlere teslim etmeyi amaçladığını söyleyen Er, “Ard arda gelen terör saldırıları, birlik ve beraberliğimizi bozmayı, devletimizi yıldırmayı hedef almıştır. Terör örgütleri ve Türk devletinin düşmanları bilmelidir ki, yüce Türk milleti ve devletimiz hiçbir zaman teröre boyun eğmedi ve eğmeyecektir. Milletimiz bu oyunlara gelmeyecek, hangi siyasi ve dünya görüşünde olursa olsun aziz milletimiz ve devletimiz teröre karşı tek yürektir. Dış güçlerin maşası terör örgütlerine seslenmeye, onları lanetlemeye bıkmadan usanmadan devam edeceğiz; Bu vatan öyle kolay kazanılmadı. Bu vatanı bölemeyeceksiniz, milletimizin birliğini bozamayacaksınız, bayrağımızı indiremeyeceksiniz. Mersin Barosu olarak diyoruz ki; Korkmuyoruz… Yılmıyoruz… Teröre karşı dimdik ayaktayız... Bu mücadelede devletimizin, milletimizin ve güvenlik güçlerimizin yanındayız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi ‘Vatana ihanetin nedeni olmaz,er yada geç bedeli olur’. Bu alçak ve hain saldırıyı düzenleyenler, doğrudan ve dolaylı destekleyenler bedelini en ağır şekilde ödeyecektir. Toplumsal  güven ve huzurumuza yönelik bu terör saldırılarını şiddet ve nefretle kınıyor, aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz” diye konuştu. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA