TİYATRO AGON PERDELERİNİ AÇIYOR | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

TİYATRO AGON PERDELERİNİ AÇIYOR


 

Mersin’de 2001 yılından buyana faaliyet gösteren Mersin Tiyatro Derneği üyesi Tiyatro Agon, bugün saat 19:30’da yeni oyunu 444 ile Yenişehir Atatürk Kültür Merkezinde perde açıyor.

Mersin seyircisinin yakından takip ettiği topluluk, yeni yılı, yeni oyunu; 444’ün prömiyeri ile karşılıyor. Bugün saat 19:30’da yeni oyunu 444 ile Yenişehir Atatürk Kültür Merkezinde perde açacak olan Tiyatro Agon, tüm sanatseverleri oyunu izlemeye çağırdı. 

Yiğit Sertdemir’in yazdığı, Mustafa Çavuş’un yönettiği 444 isimli oyun; hem doyasıya gülmek hem tartışmaya katılmak isteyen seyircilere hitap ediyor.
Oyunda; Yadigar Özkan ve Mustafa Çavuş rol alırken, yönetmen yardımcılığını Mert Asma, dramaturgu Mustafa Bal, dekor tasarımını Sinem Güler, müzik tasarımını Gökhan Turgut ve afiş tasarımını Hasan Özdemir üstleniyor. 
Oyun; ‘Eylemsizlik durumu, bazen bizzat EYLEM’in kendisinden daha fazla büyük bir etki yaratmaz mı? Yüzyıllardan bugüne Hamlet’i bize taşıyan olgu onun eylemsizliği değil midir? Bazen söz gümüş ise sukût gerçekten altın olabilir mi?  İnsanoğlu bir hamster misali koşup durduğu yaşamında, gerçekte neleri eyleyebilmiştir? 
Her şeyi insanoğlunun bir tık uzağına getiren teknoloji, aynı zamanda O’nun insan olma erdemini de yok eden bir tuzağa dönüşmüyor mu?’ sorularını tartışmaya açıyor. (bülten)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA