YAŞI KÜÇÜK DRAMI BÜYÜK OLDU! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

YAŞI KÜÇÜK DRAMI BÜYÜK OLDU!


 

Mersin’de 29 Aralık’ta yaşanan sel felaketinde kaybolan minik kız çocuğu Miray Genç, bugün 5 yaşına girdi.

Arama çalışmaları tüm hızıyla sürerken henüz bir bilgiye ulaşılamadı. 

Mehmet Nabi Batuk

Mersin’de yaşanan sel felaketinde hikâyeleri yürekli yakan ve yok olan Genç ailesinin hala bulunamayan minik kızları Miray’ın, bugün doğum günü olduğu öğrenildi. 
Serkan-Fatma Genç çiftinin tek çocukları Miray’ı kreşe bırakmak ve işe gitmek için yola çıktıkları sırada araçlarının Arpaçsakarlar Mahallesi’nde ki Yalınayak Deresi’nde suya kapılması sonucu büyük bir dram yaşanmıştı. 
Serkan ve Fatma Genç’in cansız bedenleri 29 Aralık’ta derenin ayrı ayrı bölgelerinde bulunurken, araca ise bir gün sonra yine derenin başka bir bölgesinde ulaşılmıştı. 
Ancak 8 gündür kayıp olan 4 yaşındaki Miray ile aynı araçtaki akrabası Sultan Uncu’yu arama çalışmaları henüz sonuç vermedi. Akrabalarının umutlu bekleyişi sürerken küçük Miray dün 5 yaşına girdi. Miray’ın doğum günü akrabalarını üzüntüye boğarken arama çalışmaları için son olarak Ankara'dan Uyuşturucu ile Mücadele Daire Başkanlığı'na bağlı Köpek Eğitim Merkezi Ceset Arama ekibine bağlı 2 dedektör köpek geldi. Ateş ve Barby isimli dedektör köpekler iki gündür Yalınayak Deresi'nin Liman D kapısında denizle buluştuğu bölgede arama yapıyor. Ancak henüz bir sonuca ulaşılamadı. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA