66 YAŞINDAKİ KADINA FACEBOOK HAKARET GÖZALTISI | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

66 YAŞINDAKİ KADINA FACEBOOK HAKARET GÖZALTISI


 

Mersin’de CHP’li 66 yaşındaki Aynur Gönen isimli kadın sosyal medya hesabından cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınırken duruma tepki gösteren CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler, üyelerinin bir an önce serbest bırakılmasını istedi.

Mehmet Nabi Batuk

Mersin’de yaşayan 66 yaşındaki Aynur Gönen isimli yaşlı vatandaş sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonda kişisel sosyal medya hesabı üzerinden cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a hakaret ettiği iddiası ile gözaltına alındı. CHP üyesi ve CHP Mersin İl Başkanlığının çalışmalarında aktif olarak yer aldığı öğrenilen Aynur Gönen’in Mersin Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü’ndeki ifade işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildiği bildirilirken, CHP Mersin İl Kadın Kolları Başkanı Pakize Güler, gözaltı operasyonuna tepki göstererek Gönen’in derhal serbest bırakılmasını istedi. 

“SANIRIM TÜM BU ÖZELLİKLERİ İNSANLARA BİR FİKİR VERİR”
Polis memurlarının Gönen’in ailesine sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği iddiasıyla gözaltı işlemi yaptıklarını söylediklerini belirten Güler, “Yıllardır sosyal medya üzerinden paylaşımlar yapan bir arkadaşımız. Bu konu nedeniyle biz çok üzgünüz. Çünkü kendisinin astım rahatsızlığı bulunuyordu. Ben partiye geleli on yıl oldu. Aynur Hanım onlarca yılını partide geçirmiş bir üyemizdir. Çağdaş, laik, Atatürkçü bir ablamızdır. Bileğinde bir Atatürk dövmesi vardır. Sanırım tüm bu özellikleri insanlara bir fikir verdi. Aynur hanımın kısa zaman içinde özgürlüğüne kavuşacak diye umut ediyoruz” dedi. 

“BİR KARA HABER DAHA ALDIK”
OHAL döneminin üç ay süre ile uzatılmasına da tepki gösteren Güler, “Bugün bizi rahatsız eden bir kara haber daha aldık. OHAL durumu üç ay daha uzatıldı. Artık OHAL dönemlerinde kimsenin özgür olmadığını ifade özgürlüğünün bazı sebeplerle kısıtlanmaya çalışılması açıkçası bize yaşadıklarımızın veya yaşayacağımız faciaların garantisi gibi olacağı bir izlenimi uyandırıyor. İçimizde daha karanlık günler bizi bekliyor gibi bir his uyanıyor” diye konuştu. 

 



   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA