SELDE ÖLEN ÇİFTE ACI VEDA! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

SELDE ÖLEN ÇİFTE ACI VEDA!


 

Mersin’deki sel felaketinde otomobilleriyle düştükleri derede cesetleri bulunan Serkan ve Fatma Genç çiftti, defnedildi.

Araçta bulunan 4 yaşındaki kızları ile bir yakınlarının arama çalışması sürüyor. 

28 Aralık gecesi başlayan şiddetli yağmur, Mersin'de sel felaketine yol açmıştı. Selde Serkan ve Fatma Genç çifti, kızları 4 yaşındaki Miray ile yakınları 25 yaşındaki Sultan Uncu'nun içerisinde bulunduğu otomobil, Yalınayak Deresi'ne düşmüş, çiftin cesetlerine ulaşılırken, kızları ile yakınları bulunamamıştı. Çiftin, kızlarını kreşe bıraktıktan sonra işe gitmek için evden ayrıldıkları öğrenilmişti. Arama çalışmaları sırasında ailenin suya düştüğü otomobil, hurdaya dönmüş vaziyette dere yatağından vinç yardımıyla çıkarılmıştı.
Çiftin cenazeleri, bugün sabah erken saatlerinde Adana Adli Tıp Morgu'ndan, Toroslar ilçesi Arpaçsakarlar Mahallesi'ndeki babaocağına getirildi. Tabutları görünce ağlamaya başlayan çiftin yakınları, uzun süre gözyaşı dökerek, ağıtlar yaktı. Yakınlarının yardımlarıyla ayakta durabilen Serkan Genç'in annesi Sevim Genç ile Fatma Genç'in annesi Nadire Kırmızı da ağıt yakarak, uzun süre gözyaşı döktü. 
Babaevinde helallik alınmasının ardından genç çiftin tabtu evden Arpaç Sakarlar Mezarlığı'na kadar omuzlarda götürüldü. Genç çift, ailesi ve yakınlarının yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı cenaze namazının ardından gözyaşları arasında defnedildi. (iha)


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA