PLAKALAR YOLLARA SAÇILDI! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

PLAKALAR YOLLARA SAÇILDI!


 

Mersin’de yaşanan sel felaketinde yollara saçılan plakalar emniyet aracılığıyla sahiplerine teslim ediliyor.

GİZEM EKİCİ

Mersin'de 28 ve 29 aralık günleri etkili olan kuvvetli sağanak yağış kentte büyük bir sel felaketi yaşanmasına neden oldu. 3 kişi yaşamını yitirirken, 2 kişi ise hala aranıyor. Maddi ve manevi zararı büyük olan afetin etkileri ortaya çıkmaya devam ediyor. 
Meteorolojinin tüm uyarılara rağmen kentte okulların tatil edilmemesi ve ‘evden çıkmayın’ uyarısının yapılmaması nedeniyle çok sayıda kişi yağmura trafikte yakalandı. Aşırı yağışlar sonrası birçok yerde su baskını oluştu, yollar çöktü ve araçlar suya gömüldü. Selin boyutu etrafa saçılan araç plakaları ile daha net görüldü. Kentin birçok noktasında çok sayıda araç plakası bulundu. Selin etkisini yitirmesi ile bulunan plakalardan karakollara teslim edilenler, Emniyet Müdürlüğü aracılığıma sahiplerine teslim ediliyor. Bu kapsamda çok sayıda yurttaşın plakasını alabilmek için emniyete başvurduğu öğrenildi. 


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA