20 YILDIR AYNI GÖRÜNTÜ! | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

20 YILDIR AYNI GÖRÜNTÜ!


 

Tüm Muhtarlar Derneği Mersin Şubesi Başkanı ve Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen, Mersin’in 20 yıldır aynı görüntüleri yaşadığını söyleyerek, yetkililere sitem etti.

Soner Aydın 

Mersin’de Çarşamba gecesi bastıran sağanak yağmur beraberinde sel felaketini getirdi. Kentin birçok noktasında adeta can pazarı yaşandı. Yolda kalan araçlar, devrilen ağaçlar, su taşkınları vatandaşlara zor anlar yaşattı. 
Tüm Muhtarlar Derneği Mersin Şubesi Başkanı ve Kiremithane Mahallesi Muhtarı Ali Gülgen, yıllardır çözülemeyen alt yapı sorunundan şikayet etti. Mersin’de yıllardır hep aynı noktalarda sorun yaşadıklarını aktaran Gülgen, özellikle kavşaklarda ve ana arterlerde su taşkınlıklarının yaşandığını belirtti.

“SEL GELİYORUM DEDİ ÖNLEM ALINMALIYDI”
Mersin’de yaklaşık bir haftadır yağan yağmura ve meteoroloji müdürlüğünün uyarılarına rağmen gerekli önlemlerin alınmadığını savunan Gülgen, Valilik ve büyükşehir belediyesinin oluşturduğu kriz masasına ulaşmada sıkıntı yaşadıklarını aktararak, “Valilikte, belediyede numaralarımız var. Bizleri arayıp sorunu olan muhtarlara ulaşabilirlerdi” diye konuştu.  Özellikle çocuk ve kadınların çok büyük sıkıntı yaşadığını ifade eden Gülgen, Valiliğin okulları Çarşamba gecesinden iptal etmesi gerektiğini söyledi. 

“KİMSEYE ULAŞAMIYORUZ”
Selin en fazla zarar verdiği mahallelerden olan 3 Ocak Mahallesi Muhtarı Mehmet Gündoğdu da hiçbir yetkiliye ulaşamamaktan yakındı. Özellikle eski otogarın civarında suyun 1.5metre civarına ulaştığını aktaran Gündoğdu, “Evlere su bastı, araçlar suya gömüldü. Mazgallardan evlerin içine doğru su doldu. Can kaybımız yok ama çok fazla mal kaybı var vatandaşlarımızın. Hiçbir şekilde yetkililere ulaşamıyoruz, ne büyükşehire ne de itfaiyeye” dedi.

MUHTARIN EVİNİ SU BASTI
Mersin’in merkez ilçesi Toroslar’da da ciddi hasar meydana geldi. Çok sayıda evi su basarken, vatandaşlar büyük tehlike atlattı. Çukurova Mahallesi Muhtarı Muzaffer Filiz’in evini de su bastı.  


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA