ELEKTRİK KESİNTİLERİ CANLARINDAN BEZDİRDİ | Mersin Haberci Gazetesi
     
 
 
 
 
 

ELEKTRİK KESİNTİLERİ CANLARINDAN BEZDİRDİ


 

Bozyazılılar elektrik kesintilerine isyan edip Mersin-Antalya yolunu trafiğe kapattı.

EnerjiSA ekipleri polis eşliğinde ilçeye girebilirken, MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek konuyu Meclis’e taşıdı.

SONER AYDIN

Mersin’de yaz aylarında yaşanan elektrik kesintileri, kış aylarına girilmesi ile birlikte artarak devam ediyor. Hemen hemen her gün hem kent merkezinde hem de ilçelerde yaşanan kesintilerine vatandaşların tepkisi giderek artıyor. Önceki elektrik kesintilerine isyan eden Bozyazılılar seslerini duyurabilmek için Mersin-Adana yolunu trafiğe kapattı. Gece geç saatlere kadar süren gerginliğin üzerine, EnerjiSA ekipleri arızayı polis nezaretinde ilçeye giderek arızayı giderdi. 

ŞİMŞEK: “MUHATTAP BULAMIYORUZ”
Konuyla ilgili Meclis genel kurulunda söz alan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, elektrik kesintilerinin vatandaşları canından bezdirdiğini söyledi. Bozyazı’da günlerdir elektriklerin kesik olduğunu dile getiren Şimşek, EnerjiSA yetkililerine ulaşamamaktan şikayet etti. Mersin’de sık sık yaşanan elektrik kesintilerine çözüm bulunmasını isteyen Şimşek, “Bu kadar baraj yaptığımız söyleniyor, bu elektrikler başka yere mi satılıyor. Her gün birçok noktada düzenli olarak elektrik kesintileri yaşanıyor. Artık bu elektrik kesintilerine çözüm bulunmasını istiyoruz. Biz muhatap bulamıyoruz. EnerjiSA’yı aradığımız zaman karşımızda bir muhatap çıkmıyor. Ancak bilgisayara konuşabiliyoruz. Bir milletvekili bir muhatap bulamıyor. Bakanlığın AKP’li vekillere verdiği VİP telefon numaralarını muhalefet vekillerine de vermelerini istiyoruz” dedi.


   

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!


  HABERCİ GAZETESİ
 

  HABER ARAMA
 
  

  HABERCİ SPOR
 


  BİK İLANLAR
 




  SOSYAL MEDYA
 

  NÖBETÇİ ECZANELER
 
 

 




sanalbasin.com üyesidir

 
         
ANASAYFA HABER ARŞİVİ KÜNYE İLETİŞİM GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
mersinhaberci.com © Copyright 2016-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA